Actualitate

Circ la PNL Iasi. Marius Bodea i-a umilit pe liberalii vechi din partid. Scandalul este urias – FOTO

Publicat: 29 feb. 2016

@ Candidatul PNL la Primaria Iasului a reusit sa-si atraga antipatia colegilor sai, membri in Consiliul Local Iasi @ Bodea i-a exclus pe acestia de pe listele de candidaturi la alegerile din vara, dintr-un motiv absurd @ Explicatiile liberalului sunt pe cat de absurde, pe atat de incredibile @ Practic, acesta s-a aratat impotriva investitiilor in oras si a cerut ca PNL sa boicoteze proiectele municipiului Iasi, doar ca sa-i puna bete in roate actualului primar, Mihai Chirica

Organizatia locala a PNL Iasi sta pe un butoi cu pulbere. Consilierii locali ai partidului au fost trecuti pe linie moarta de Marius Bodea, seful organizatiei liberale. Dupa ce a preluat cu japca sefia PNL Iasi, dandu-i la o parte pe Marius Danga si Dragomir Tomaseschi, Bodea a ajuns sa aiba o atitudine de dictator si sa-i umileasca pe liberalii cu state vechi in partid. Si culmea, invocand faptul ca liberalii din Consiliul Local au fost de acord cu bugetul primariei sau chiar au absentat de la acea sedinta, Bodea a gasit motiv sa ii dea deoparte si sa ii ameninte ca nu se vor mai regasi pe listele PNL pentru alegerile din vara.

Liberalii care au inteles ca este bine ca in Consiliul Local sa se colaboreze pentru binele iesenilor au fost maziliti astfel de Bodea. Ce se ascunde oare in dorinta acestuia? Posibil ca sa faca loc celor care i-au cantat in struna si care spera sa obtina un loc pe listele de CL din vara. Oameni ca Gabriela Antipa, Anghel Ficu sau Sorin Trandafirescu au absentat de la sedinta in care s-a votat bugetul. Si culmea, au fost dati la o parte pentru ca nu au avut cum sa vina la sedinta. Laurentiu Navodaru s-a abtinut de la vot, in vreme ce Constantin Barhala a fost pentru adoptarea bugetului. Si acestia au sarit din schema. Singurul care i-a cantat in struna lui Bodea este fostul viceprimar Marius Danga, cel care a votat impotriva bugetului.

„Retragerea sprijinului politic pentru obtinerea unui nou mandat pentru colegii liberali din CL care au absentat, care au votat pentru ori s-au abtinut la votul pe bugetul PMI pentru anul 2016. Ca presedinte al organizatiei municipale, am propus colegilor mei din Comitetul Local Executiv retragerea sprijinului politic în eventualitatea obtinerii unui nou mandat si sanctionarea prin avertisment a colegilor nostri pentru consilierii locali ai PNL Iasi care, în cadrul sedintei de CL din 10 februarie, au absentat, s-au abtinut ori au votat pentru proiectul de buget propus de catre actualul Executiv al Primariei. Aceasta propunere a întrunit consensul unanim al colegilor mei. Bugetul pentru anul 2016 al orasului este unul care tradeaza lipsa de viziune, nu exista nicio investitie multianuala, niciun proiect cu adevarat important pentru Iasi care sa se regaseasca în acest buget. Avem aceleasi practici tipice pentru PSD: asfaltari de strazi si pavari de trotuare în an electoral. Eu sunt convins ca iesenii nu mai pot fi pacaliti si de data asta”, a sustinut Bodea.

In cadrul PNL Iasi, mai multe persoane si-au depus candidatura pentru un loc in Consiliul Local, insa unii s-au retras cu timpul si au preferat sa nu faca parte din echipa lui Bodea. Viziunea acestuia asupra proiectelor Iasului pare ca lipseste cu desavarsire, directorul aeroportului iesean reusind pana acum doar sa se umple de penibil. Probabil ca, singura viziune a lui Bodea este ca avioanele sa aterizeze si pe pietonal, ca oricum habar nu are cu ce se mananca functia de primar. De altfel, iesenii ar trebui sa taxeze aceste iesiri necontrolate ale celui care doreste sa ajunga primarul Iasului din postura unui simplu director, care s-a trezit peste noapte cu un proiect lasat de altii si pe care l-a confiscat politic in beneficiul sau si al partidului.
Comentarii
 • o sa castige bodea asta alegerile cand oi fi io popa!!!!e de tot rasul baietzasul asta care s-a cocotzat pe functii ceva mai rau ca iedera!!!

 • Nu i-am umilit doar le-am spus celor care absenteaza de la sedinte si nu isi fac treaba ca vor sta pe tusa.De asta sunt consilieri alesi!

  • Daca TU esti cu adevarat Bodea atunci iti spun ca ai gresit. Daca un consilier local din PNL a votat bugetul probabil ca a considerat ca este bun. A fi membrul unui partid nu inseamna a vota sub teroare, cum ti se impune. De asta merge ca dracu orasul acesta ca se pun bete-n roate primarului in exercitiu, daca nu e din partidul tau, indiferent daca unele proiecte sunt benefice Iasiului. Chestia asta cu blocatul unui proiect al adversarului, chiar foarte util orasului fiind, este o tampenie politica care demonstreaza ca ,,alesii” isi urmaresc interesele proprii si nu cele ale iesenilor. RUSINE !!!

 • Oamenii seriosi nu se baga in cloaca asta.O sa ramana el si Muhaela Popa.O circareasa care baga zazanie pe unde trece.le prosteste pe femeile alea de pe la ofl sa-si faca ea interesele,umbla cu barfa de la una la alta.Infect caracter.

 • vai ce i-a mai umilit! Trandafirescu asta nu e ala care vrea zgirie nori in centru, care vrea sa faca jocul smenarilor imobiliari? Out cu el!

 • DISTRUGETI TOATA MUNCA DIN PNL IASI !!!
  O SA RAMANETI PE DRUMURI TRANTORILOR!
  ACUM VA INTELEG DE CE FACETI CAMPANIE ELECTORALA INTRE MEMBRII ACTUALI IN LOC SA VA OCUPATI SA OBTINETI VOTURI DIN EXTERIOR. VE-TI RAMANE SINGURI LA VOT.
  RUSINE!

 • Ce ma amuza cand vad cum unii au sperat ca alienarea mentala a unuia cu probleme la mansarda nu-i va atinge si pe ei din pricina ca erau `prieteni`! Na`, ca v-ati convins! ….. Cu nebunu` nu te pui, fratzica, ca da si in tacsu, numai sa-si vada scopul.
  Oricum, in continuare, mai e timp sa-si mai dea si alte metehne pe fata! Rabdare….. rabdare si tutun!!

Adauga un comentariu