Sport

Ciprian Paraschiv, in echipa lui Razvan Burleanu in alegerile pentru sefia FRF

Publicat: 24 feb. 2014
1

Candidat la sefia FRF, Razvan Burleanu si-a desemnat echipa pe care o va avea, daca va reusi sa castige alegerile care vor avea loc pe 5 martie. Printre acestia se gasesc cateva nume ale unor fosti fotbalisti de performanta, dar si alte persoane care si-au desfasurat activitatea în strainatate. Ieseanul Ciprian Paraschiv, actualul director al Directiei pentru Sport si Tineret a Judetului Iasi, îsi va desfasura activitatea la biroul pentru dezvoltare al fotbalului. A fost capitanul celor de la Poli Iasi, iar în prezent este lector la Universitatea de Medicina din Iasi, Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Fostul fotbalist si antrenor al Craiovei, Aurel Ticleanu, si fostul atacant stelist Victoras Iacob vor face parte din biroul de promovare al fotbalului si scouting. Zorislav Kovac va lucra la biroul de management pentru dezvoltare sportiva. În varsta de 59 de ani, Kovac a fost capitanul nationalei U20 a Bulgariei în trecut. Acesta a declarat: „Principiul de baza va fi onestitatea, fara influenta externa. Sa cautam copii si în ultimul sat”.

Citeste si: Ciprian Paraschiv: „A fost o onoare sa joc alaturi de gloriile fotbalului romanesc”

Lucian Viscotel este desemnat pentru a lucra la biroul pentru atragerea fondurilor europene, dar va întocmi si proiecte de conversie pentru fotbalistii retrasi din activitate. Ovidiu Creta Dîmbeanu va fi manager financiar. În trecut, a fost director financiar la Arctic si Flanco. Laur Chiritoiu va fi manager pentru dezvoltarea activitatilor economice.
Marketa Haindlova (30 de ani) se va ocupa de relatiile internationale. În trecut a fost managerul echipei Cehiei de Cupa Davis. „Burleanu m-a cucerit prin idei, modul de abordare. Stiu ce înseamna sistemul de juniori din România. Am fost antrenor acolo. Mi s-a zis inclusiv «De ce-l iei pe Cosmin Contra? N-o sa ajunga fotbalist»”, a spus Aurel Ticleanu. „Am avut o temere la început, însa Razvan Burleanu m-a convins pana la urma ca este cel care poate aduce schimbarea”, a declarat si Victoras Iacob.
Adauga un comentariu