Sport

Ciprian Paraschiv: „Asta este surpriza inceputului de sezon”

Publicat: 06 oct. 2013
1

Putem spune ca surpriza inceputului de sezon competitional la sporturi de echipe in judetul Iasi o constituie, de departe, echipa de fotbal FC Stiinta Miroslava. Acest lucru a fost remarcat si de seful sportului iesean, Ciprian Paraschiv.
„Sambata am fost si eu prezent pe stadionul din Uricani la derbyul Ligii a III-a, seria I, dintre ocupantele primelor doua locuri: FC Stiinta Miroslava si FCM Moinesti. Am remarcat numarul mare de suporteri din tribune, prezenta numeroasa a jurnalistilor din presa sportiva si meciul frumos pe care iesenii l-au dominat in totalitate si pe care l-au castigat cu un scor de forfait: 3-0. Astfel, dupa 6 etape in care fotbalistii ieseni au pierdut doar un singur meci (si acela dintr-un penalty „cu cantec” la Tg.Neamt), FC Stiinta Miroslava isi conserva pozitia de lider incontestabil al seriei!
Cu un edil care iubeste sportul (Miroslava mai are si echipe de handbal si volei in Liga a II-a), cu un presedinte tanar si ambitios, fost jucator al Politehnicii Iasi (Daniel Acatrinei), cu doi antrenori la fel de motivati, care au jucat si ei pentru echipa din dealul Copoului (Cristian Ungureanu si Irinel Ionescu) si cu un lot in care evolueaza multi copii ai Iasului (i-as enumera aici doar pe Paul Tincu, Danut Tacutanu sau Alexandru Stafie – fiul fostului jucator cunoscut al Politehnicii, Dorel Stafie), FC Stiinta Miroslava poate fi acea echipa satelit puternica de care CSMS-ul are asa mare nevoie”, a declarat Ciprian Paraschiv.
Adauga un comentariu