Sport

Ciprian Paraschiv: „A fost o onoare sa joc alaturi de gloriile fotbalului romanesc”

Publicat: 20 oct. 2013
1
Vineri a avut loc la Sala Polivalenta din Iasi, in deschiderea meciului de Futsal CSMS Iasi – KSE Targu Secuiesc, meciul demonstrativ intre Generatia de Aur ’94 si Asociatia Suporterilor de Elita Iasi.
Organizat pentru oficializarea lansarii Fan Club Echipa Nationala de Fotbal – Filiala Moldova, meciul de gala s-a bucurat de participarea unor nume prestigioase, in echipa Generatiei de Aur, antrenata de Marius Lacatus, activand printre altii Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Didi Prodan, Florin Prunea, Nelu Stancea (antrenorul echipei nationale de futsal) dar si presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei. Scorul de 4-2 pentru Generatia de Aur a fost rezultatul unui meci cu multe faze spectaculoase, apreciat din plin de iesenii veniti in numar mare la Sala Polivalenta. 
„Multumim spectatorilor pentru prezenta la meci si pentru sustinere. Dorim mult succes Romaniei la barajul de calificare la turneul final al Campionatului Mondial de Fotbal din 2014. Echipa nationala a tarii noastre merita sa fie la Rio, anul viitor!” a declarat Jean Vladoiu, presedintele Fan Club Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei.
„Pot spune ca ne-am bucurat de un meci antrenant si frumos. Vreau sa multumesc sponsorilor pentru ca au facut posibila organizarea acestui meci la Iasi. Noi, suporterii, am fost tot timpul langa echipa nationala, la bine si la greu, si o vom face la fel si de acum incolo”, a declarat Sergiu Melinte, presedintele ASEI. „A fost o onoare sa joc alaturi de gloriile fotbalului romanesc, alaturi de idolii cu care am crescut. Cred ca astfel de evenimente gustate din plin de public fac o promovare frumoasa sportului rege si in acelasi timp apropie si mai mult suporterii de echipa nationala”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi si fostul capitan al Politehnicii Iasi.
Fan Club Echipa Nationala de Fotbal – Filiala Moldova va incerca organizarea a cat mai multe deplasari pentru suporterii din zona Moldovei la meciurile echipei nationale. Pentru detalii suporterii pot accesa pagina de grup pe facebook: fan club echipa nationala – filiala Moldova.Comentarii
Adauga un comentariu