Ciorbe si borsuri

Ciorba cu oase de porc

Publicat: 11 oct. 2011
2

Ingrediente:

oase de porc
3 cartofi
un morcov mare
2 cepe
o capatana telina
un ardei gras
un pastarnac
o cutie cu rosii in bulion
leustean verde
1 litru de bors
sare

Mod de preparare:

Cu exceptia cartofilor, legumele se dau pe razatoarea mare de la robot si se calesc pe jumatate in 50 ml ulei si o cescuta cu apa, in care se pun sare si putin cimbru. Se adauga apoi rosiile si 3-4 litri cu apa, dupa care se pun la fiert si oasele de porc, oparite in prealabil, separat. Cand carnea e suficient de fiarta, se pun cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare. La final se pune borsul, fierbinte, se potriveste de sare si presara leustean verde, din abundenta.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro



Supa-crema de legume
Supa crema de dovleac

Adauga un comentariu