National

Ciolos i-a cerut ministrului Transporturilor sa vina cu o analiza in ceea ce priveste Portul Constanta

Publicat: 05 feb. 2016
1

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Transporturilor, Dan Costescu, sa vina cu o analiza in ceea ce priveste Portul Constanta.

Seful Executivului este de parere ca acolo sunt lucruri neclare legate de modul in care se fac contractele de alocare a spatiilor. Ciolos este nemultumit ca acolo se fac putine investitii.

”Ne-am concentrat pe discutii privind functionarea portului Constanta, unde am cerut domnului ministru sa vina in perioada urmatoare cu o analiza proprie a dansului pentru ca sunt acolo cateva lucuri care mie nu imi sunt foarte clare.

Portul Constanta nu e doar o companie care trebuie sa fie profitabila si asa cum arata este profitabila, dar, in ciuda profitului pe care il realizeaza, se fac foarte putine investitii.

Acolo sunt lucuri care nu sunt foarte clare legate de modul in care se fac contractele de alocare a spatiilor, acolo vreau sa vad in perioada urmatoare ce masuri se iau pentru a eficientiza portul, care cum va spun nu e doar o companie care trebuie sa produca profit, ci o infrastuctura de care depind si o serie de alti agenti economic acolo”, a sustinut Ciolos.
Adauga un comentariu