International

Cine va mosteni averea cantaretei Amy Winehouse

Publicat: 26 iul. 2011
1

Amy Winehouse avea un testament, chiar daca a murit la varsta de doar 27 de ani, un testament in care initial era inclus si fostul sot, dependent de droguri, in prezent la inchisoare, Blake Fielder-Civil.

Cu toate acestea, cantareata a avut grija ca acesta sa fie scos la timp din testament si sa nu beneficieze de nici un penny de pe urma ei. Cu toate ca Blake Fielder-Civil a declarat ca singura sa iubire va ramane Amy Winehouse si lacrimile sale nu se vor usca niciodata, barbatul va ramane doar cu aminterea fostei sotii.

Amy Winehouse va fi incinerata astazi, conform unui ritual evreiesc, asa cum a dorit familia solistei. Averea cantaretei a fost estimata la 10 milionae de lire sterline si este in continua crestere.

Ultimul album „Back To Black” a fost vandut ca painea calda dupa moartea artistei, iar piesa care da numele albumului a urcat in topurile muzicale din 17 tari.

Avocatii cantaretei au declarat ca averea va fi impartita intre mama acestei, Janis, bolnava de scleroza multipla, tatal ei, Mitch, si fratele mai mare, Alex. Parintii artistei au divortat cand Amy avea 9 ani.

Incinerarea artistei si ritualurile funerare vor avea loc intr-un cerc restrans, la care participa doar familia si prietenii apropiati.

Abia peste o luna se va afla ce anume a condus la moartea prematura a cantaretei.

Reprezentantii Scotland Yard au declarat ca in urma examinarii post mortem nu s-a putut stabilii cauza mortii si ca trebuiesc asteptate rezultatele testelor toxicologice.

O prietena apropiata a cantaretei a declarat pentru Daily Mail ca albumul Back to black este povestea tumultoasei povesti de iubire a artistei cu fostul sot, Blake Fielder-Civil.
Adauga un comentariu