Eveniment-Social

Cine sunt dezertorii din PDL Iasi

Publicat: 08 aug. 2013
1

@ Fosti parlamentari si consilieri locali ai PDL Iasi au plecat la nou infiintata Miscare Populara, dupa ce au fost trecuti pe linie moarta in urma alegerilor desfasurate anul trecut

Organizatia judeteana a PDL Iasi se pregateste de alegeri interne. Conducerea filialei a anuntat ca in toamna vor fi organizate alegeri pentru sefia formatiunii atat la nivel judetean, cat si la nivel municipal. Cel mai probabil, alegerile pentru organizatia municipala vor avea loc in data de 15 octombrie, in timp ce la nivel judetean vor fi organizate o luna mai tarziu.

„Circa 35 la suta din sarcinile propuse au fost realizate. Ne-am propus ca in cel mai scurt timp, fiecare organizatie locala sa aiba o structura de partid functionala. Pe data de 15 noiembrie vom alege o noua conducere la nivel judetean a PDL. Din discutiile cu membrii de partid, am constatat ca increderea in PDL a inceput sa creasca. Toate aceste masuri au fost necesare pentru a gestiona un guvern anti-criza”, a sustinut Gabriel Surdu, presedintele organizatiei judetene a PDL Iasi. Cu toate acestea, liderii democrat liberalilor ieseni s-au aratat deranjati de faptul ca unii membri de partid cocheteaza cu alte formatiuni politice. Surdu a oferit si o serie de exemple de membri, care au plecat la noul infiintata Miscare Populara. Printre dezertori se numara fostii deputati Nicusor Paduraru si Marius Spinu, dar si alti doi fosti consilieri locali, Sorin Ionescu si Catalin Toma. Totodata, si senatorul Dumitru Oprea pare decis sa paraseasca PDL. Despre Oprea se spune ca deja strange adeziuni pentru Miscarea Populara la cabinetul sau parlamentar din cartierul Tatarasi. „Avem probleme cu cativa membri de-ai nostri, care in mod duplicitar sunt si cu noi si cu Miscarea Populara. Ei vor sa ajunga din nou la prezidiu. Cat despre domnul senator Oprea, el a venit o singura data la sediul partidului dupa alegerile din iarna. Noi reformam acum partidul si lucram la toate aspectele posibile. Avem si multi membri noi”, a adaugat Gabriel Surdu.
Comentarii
  • Domnilor, v-am rugat sa nu mai pomeniti de idiotul ala de Spanu ca-mi borasc ficatii. Se duc prostii la Misculatia poPULAra, dar nu stiu ce-i asteapta. Aceasta…miscare va avea cap de lista la europarlamentare pe:
    1. Ioana Basescu
    2. Elena Basescu
    3. (sau poate 1) Traian Basescu.
    Dupa aceea, chioru le va arata curul si va spune ca a fost solutia imorala.

Adauga un comentariu