Eveniment-Social

Cine-l protejeaza pe Gheorghe Nichita

Publicat: 18 dec. 2011
1

Primarul Gheorghe Nichita ar face gelos orice artist sau politician de talie mondiala. Pentru ca nu risca sa se afiseze in public fara garzile sale de corp, edilul-sef reuseste de fiecare data sa iasa basma curata din intalnirile cu iesenii simpli. In urma cu cateva luni, primarul a organizat mai multe intrevederi in cartiere cu cetatenii, chipurile pentru a afla problemele lor. Totusi, la aceste intalniri au participat mai mereu aceleasi personaje, mascate in oameni simpli, care mergeau la usa primarului sa-si spuna pasurile. Iesenii din cartiere nici macar nu au avut acces la sedinte. Mascarada intalnirilor a functionat perfect, de fiecare data edilul aratand cat de bine intentionat este.

Recent, el a avut o intalnire in cartierul Alexandru cel Bun, unde a impartit daruri iesenilor. In zona s-a afisat zambitor un batranel simpatic, care a stat mai mereu in preajma lui Nichita, fara a se dizlipi de el. Acelasi batranel care a fost la toate audientele de cartier tinute de Nichita in vara. Acelasi batranel care a sarit la bataie la Sorin Balanescu, cel ce a protestat impotriva lui Nichita la aceleasi sedinte din cartiere.
Se poate spune ca Gheorghe Nichita a reusit sa-si faca o armata proprie si, pe langa politistii locali si lingaii consacrati din primarie, i-a mobilizat si pe cei din organizatia de pensionari sa-l apere de relele din lume.
Comentarii
 • lasa-ti omul in pace ,e un amarat de pensionar care isi face veacul prin talcioc ,spera si el ca multi pensionari la o bucatica de cascaval de la nkt

 • Se mai poate vedea si sclavii de la politia locala pe Buhus si cel mai mare lingau din toate timpurile peeeee Harabula aurel directorasul de la politia locala de meserie SECURIST ,care pe timpul lui ceausescu tragea cu urechea si baga oameni nevinovati in puscariesi acuma face legea la politia locala;

 • Garda securista din timpul comunismului ,astia sunt aparatori lui NICHITA, securisti imputiti,tupeisti si hoti, astai sunt aparatorii lui da,si mai sunt asistatii sociali,asta nu este primar bun care steapata numai bani de la guvern sa faca ceva pentru cetatenii.Dar ce sa faci cu un om de nimicavid dupa putere,IESENII CHIA SUNTEM CEI MAI PROSTII DIN TARA SI NU REUSIM SA NE DEBARASAM DE SLEATA ASTA DE SECURISTO_COMUNISTA.NUMAI NOI MOLDOVENII NE TINEM STRINS CU DINTII DE ACESTI OAMENII FARA NICI O VALOARE MORALA.TOATA TARA NE ZICE CA SUNTEM HOTI SI PUTOROSI SI TOT NU NE INDREPTAM,SI ACESTI SECURISTI PROFITA DE CREDULITATEA NOASTRA SI NE TINE INTR-O MINCIUNA.S-AU MPLINIT 22 ANI DE LA REVOLUTIE SI NOI TOT CU COMUNISTII ASTIA MINCIUNOSTI TINEM,LA CE AU MAI MARIT ATITEA COPII NEVINOVETE,SOTI ,SOTII CARE ATUNCI AVEAU UN SINGUR SCOP, LIBERTATE SI O VIATA MAI BUNA.DAR ACUM DACA STAM BINE SI NE GINDIM NICI LIBERTATE NU AM CISTIGAT CA TOT SECURISTII AU RAMAS LA PUTERE SI S-AU IMBOGATIT DUPA *9 SI NE-A TRANSFORMAT IN SCLAVI; DRPTUL LA CUVINT NU AVEM,NU VEDETI DREPTUL LA CUVINT IL AU UNII BOSOROGI CARE IL LING CURUL LUI NICHITA,SECURISTUL,PENTRU CA ASTA LE ESTE MENTALITATEA, VIATA MAI BUNA TOT EI AU CA NE-AU FURAT TOATA MUNCA NOASTRA DIN CEL PUTIN 3* ANI,AU VINDUT FABRICI SUB MASCA PRIVATIZARII SI PSD A FURAT INTREAGA ROMANIE DUPA *9.SI ACUM VOR IAR PUTEREA:STIU POPULATIA ESTE NEMULTUMITA,CA SI EU SUNT, DAR INTREAGA VINA O POARTA SISTEMUL COMUNIST SI SECURISTII CARE SI ACUM OCUPA LOCURI CHEIE.LIBRTATEA SI DTRPTUL LA CUVINT IL AVEM NUMAI PE HIRTIE,CA TOT MAFIOTII SI HOTII AU PUTEREA CUVINTUL NOSTRU E NU SI DACA VORBETI MAI MULT SI ESTI NEMULTUMIT ACUM ACESTI COMUNISTI AU INTERLOPII CARE AI APARA SI SUNT IN GASCA LOR ,AU GARZI DE CORP,DE CE? DE CE LE ESTE FRICA DE POPOR?

 • Nu o sa iti vina a crede, dar sint si oameni care il plac pe Nikita, mai ales pentru ce a facut in Alexandru. Si cind vine Nikita pe la ei prin cartier vin sa il vada si sa ii vorbeasca. Dar sint si oameni ca Balanescu, oameni care mina in mina cu un anumit ziar vin pentru a provoca ei chipurile scandal si a arata la oameni ce rau e Nichita si ce curat e el si cum nu a furat bani si spatii centrale de la stat.

 • Ce aere de vedeta are mirlanul de Buhus,noroc de Nichita ca l-a facut paznic la stina din Copou!La anul pe vremea asta o sa stati la rind la somaj,sclavilor imbracati in civil de la Politia Locala!Bine ca exista BZI-ul care nu cenzureaza!

 • Cu alde nebuni ca Balanescu lasati liberi pe strada cine n-are nevoie de protectie? Iar mosuletul care il insoteste vine si el de placere, doar nu-l credeti cine stie de Schwarzi?

 • Ieseni Sinteti niste gunoaie.
  Ati ales primar un informator la Securitate asa ca dupa voi,care sinteti la fel de tradatori.
  Cum cine sa-l apere pe Nichita,adica Mihai?
  Securitatea(sri) prostilor.
  Nu e Mihai omul lor?
  Natie debila.

 • Pentru un primar care a iesit sa vorbeasca cu oamenii din cartierele Iasului mai mult decat oricine altcineva, e normal sa aiba fel de fel de indivizi in jurul lui, unii care il apreciaza si altii care au ceva de comentat. Important e ca mereu vine in centrele de cartier. In Alexandru e chiar apreciat primarul.

 • Primar,incompetent, avar si nesimtit, inconjurat de oportunisti lingai.Batrìnelul de care vorbiti, a fost toata viata un lingau care ìsi turna colegii de servici la sefi si un informator al securitatii care intra in vorba cu oamenii, la servici, la crisma, pe la rinduri cum era inainte de *9 si apoi dadea raportul la secu. Gunoaie ne scursuri umane care traiesc facind rau altora.

 • Se stie din veacuri ca un om cuminte si inteligent se atrag uni pe alti,iar cei rai,se atrag si ei ,asa cum SECURISTI se miroase uni pe alti.Asa e la noi la Primarie,un securist angajeaza alti securisti.oameni buni traim vremuri grele,cand se va termina odata cu securitatea,oare in toamna?.Va las cu bine ieseni.

Adauga un comentariu