Magazin

CINE ESTE de fapt galateanca DECAPITATA intr-o PADURE din PARIS

Publicat: 11 dec. 2013
1

Politia franceza nu stie cine este criminalul Mariei Emanuela Mereuta. Fata le spunea parintilor ca lucreaza ca ospatarita intr-un bar. Familia nu are bani sa repatrieze trupul tinerei.

Cadavrul decapitat al Mariei Emanuela Mereuta (20 de ani) a fost recunoscut de parinti doar dupa un tatuaj cu numele „Vasile”. Acestia au fost chemati la sediul Politiei Galati, iar oamenii legii le-au prezentat fotografii trimise de colegii francezi.

Tatuajul a fost cel care le-a curmat speranta parintilor care se gandeau ca nu este vorba de fata lor. Numele „Vasile” a fost tatuat dupa prenumele fostului sot al galatencei. Din acest mariaj, Maria Emanuela Mereuta a ramas cu doi copii, cu varsta de un an, respectiv cinci ani.

Cadavrul a fost descoperit de politia franceza intr-o padure de langa Paris, la sfarsitul lunii noiembrie, dar pana acum anchetatorii nu aveau avut nicio pista privind identitatea victimei.

Maria Emanuela a plecat in luna septembrie sa munceasca in Franta, ca ospatarita, dupa ce in acest an fusese si in Marea Britanie.

Trimitea lunar bani acasa
„Ultima data m-a sunat pe 22 noiembrie. Mi-a spus ca o sa ne mai trimita bani pentru cei doi copii ai sai”, a declarat mama tinerei, Anisoara Mereuta

Femeia sustine ca fata sa o asigura ca o duce bine. „Cand am vorbit cu ea la telefon, mi-a spus sa ma las de maturat scarile, ca imi va trimite ea bani. De baiatul de un an am eu grija, iar de fata are grija o vecina, careia ii trimitea si ei bani. A plecat doar sa faca un ban pentru copii”, a adaugat mama victimei.

Familia doreste acum ca politia franceza sa-l gaseasca pe faptas, iar Ambasada Romaniei din Paris sa-i ajute sa repatrieze trupul tinerei. Operatiunea ar costa 4.000 de euro, iar parintii nu dispun de aceasta suma.

Sursa: evz.ro
Comentarii
  • In caz ca cineva vrea sa faca o donatie familiei, aveti detaliile mai jos! Sarbatori cu bine!

    Anişoara Mereuţa
    Banca Transilvania IBAN: RO26BTRLEURCRRT0239752801
    BIC: BTRLRO22GLA

Adauga un comentariu