Eveniment-Social

Chirurgul Georgescu, numit director medical la Spitalul Sf. Spiridon

Publicat: 27 iul. 2015
1

Prof. dr. Stefan Georgescu, seful Clinicii I chirurgie, a preluat functia de director medical la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Pana vineri, 24 iulie, postul a fost ocupat de prof. dr. Gheorghe Balan de la sectia de gastroenterologie si hepatologie. Chirurgul Georgescu va asigura perioada de interimat de maximum sase luni si, daca va gasi disponibilitate din partea colegilor pentru a continua proiectele din cadrul unitatii medicale, va participa la concurs.

„In conditiile in care colegii mei vor incerca sa faca efort, alaturi de mine, pentru a finaliza proiectele din spital, atunci voi participa si la concursul pentru postul de director medical. Sunt mai multe proiecte de rezolvat. In primul rand, trebuie conturat si reintegrat pavilionul de urgente, cum numesc eu UPU. Nu exista Pavilion de urgente in Romania care sa aiba bloc operator cu doua sali de operatie si anestezie si terapie intensiva, asa cum este la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Nu am gresit cand am spus pavilion de urgente. Deocamdata se executa lucrari de reparatii la partea veche. Pana la sfarsitul anului macar ca intentie exprimata si angajata sa fie totul limpede si clar. Dorim sa oferim si servicii medicale in plus fata de ce avem astazi. Deocamdata nu exista instrumentarul chirurgical, mese de operatie, lampile, dar aceste lucruri vor fi rezolvate. Cea mai mare problema va fi gasirea specialistilor pentru anestezie si terapie intensiva. Se stie ca in aceasta specialitate sunt putini medici, multi aleg sa lucreze in afara tarii. Acest pavilion de urgente va avea si radiologie interventionala si endoscopie interventionala. Toate vor fi beneficii pentru bolnav. Imi este greu sa spun acum cand va fi totul gata. Bineinteles ca mai sunt si alte sectii de mutat, dar speram sa le putem finaliza pe toate in cel mai scurt timp”, a declarat prof. dr. Stefan Georgescu.
Comentarii
  • Felicitări si mult succes D-le Profesor. Sunteți un exponent al celor putini care au îndrăznit sa se ridice împotriva mafiei Umf-iste si va dorim sa aveți putere sa stăviliți camarila care a transformat UMF IASI in așa-numita Universitate de Mita si Frauda!

    • Un excroc,nu iti spune ce ai ptr a mai veni la el sa te taie pina te omoara cin ar trebui sa te trimita unde trebuie,in 3luni apare cancer si el nu a vazut?

Adauga un comentariu