National

CHIC STEWARDESS COCKTAIL

Publicat: 30 iun. 2014
1

Pe 3 iulie are loc un alt eveniment special marca Vreau sa fiu Stewardesa – “Chic Stewardess Cocktail”. Veti avea ocazia sa discutati cu stewardese de cariera, cu oameni pasionati de aviatie sau pur si simplu sa socializati cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune pentru zbor.

Petrecerea Vreau sa fiu Stewardesa este un eveniment unic in Romania si reuneste in acelasi loc oameni cu experienta semnificativa in domeniul aviatiei (reprezentanti ai companiilor aeriene, scoli de aviatie, stewardese de cariera). Se anunta o seara speciala in care toti invitatii nostri au un punct comun important: pasiunea pentru zbor si avioane. Mai mult, veti avea ocazia sa ii cunoasteti pe membrii echipei Vreau sa fiu Stewardesa, cu care puteti interactiona in cadrul unei sesiuni speciale de intrebari si raspunsuri despre cariera de stewardesa.

Proiectul Vreau sa fiu Stewardesa are deja mai bine de 9 luni de cand s-a lansat in mediul online si aproape un an de cand s-a inceput constructia lui. Anul trecut in iulie, au fost puse bazele proiectului, iar pe 26 septembrie se lansa oficial prima platforma din Romania dedicata viitorilor insotitori de bord. De atunci si pana acum, comunitatea Vreau sa fiu Stewardesa a strans in jurul ei peste 40.000 de cititori unici lunar si o echipa de profesionisti cu zeci de mii de ore de zbor la activ. Mai mult, in iunie 2014, Vreau sa fiu Stewardesa a primit premiul pentru Proiectul special al anului in cadrul Galei de premiere Digital Divas.

Chic stewardess cocktail – un eveniment cu si despre stewardese, avioane si femei puternice.
   
Cu sprijinul: Vinimondo, Selfish Delights, Aranjamente de Vis, Studio 4, Airlines Travel
***dress code: Stewardess style (fii cat mai creativ/a)
Unde: Palatul Inspayer ( Strada Batistei, nr. 24 A)
Cand: 3 iulie, ora 18.30

http://vreausafiustewardesa.ro/chic-stewardess-cocktail/
Adauga un comentariu