Eveniment-Social

Chermeza pentru pensionari de Ziua Familiei, in Parcul Expozitiei

Publicat: 08 mai 2014
1

Sambata dimineata, Parcul Expozitiei va fi luat cu asalt de pensionarii care isi celebreaza anul acesta nunta de aur. Evenimentele programate sambata au loc in cadrul celei de-a XII-a editii a celebrarii Zilei Familiei, la manifestare fiind asteptate sa participe aproximativ 1.000 de persoane. Anul acesta premiile de 500 de lei vor ajunge la 375 de cupluri care celebreaza jumatate de secol de la casatorie.

„La aceasta editie vor fi inmanate 375 de diplome familiilor care celebreaza jumatate de secol de casnicie. Din aceste cupluri 60 vor primi si cate 500 de lei, celelalte familii primind deja acest premiu in cursul anului. Se va organiza si o tombola. Unul din premii va fi o mica vacanta la Gura Humorului, dar si cateva cine romantice, la celebre restaurante din Iasi”, a precizat Marius Bodoga, seful Directiei Locale de Evidenta a Persoanelor. In cadrul manifestarilor care sunt programate sa inceapa sambata la ora 10.00, va avea loc si un concert de 45 de minute al Corinei Chiriac, pe scena urmand sa urce si ieseanul Aurel Niamtu.

Celor aproape 1.000 de pensionari asteptati in Parcul Expozitiei li s-a pregatit si o masa. Astfel, catering-ul are loc în 10 puncte de distributie pe baza de bonuri, iar o portie contine: doi mici, un cârnacior, o frigaruie piept pui, o doza bere sau apa, o japoneza, mustar/ketchup, caserola, tacâm, servetel. Elementul de noutate pentru anul 2014 consta în expozitia “Fotografia mea de aur”.
Comentarii
  • SURPRIZA MARE VA FI O INVITATIE A DOMNULUI PRIMAR SA VOTEZE PSD LA EUROPARLAMEMTARE.ASA A FACUT SI LA CIRIC DE 1 MAI.TREBUIE O RECOMPENSA NU ?

  • Profitati din plin de acesti bani , ei sunt tot din buzunarele noastre pentru MITA electorala a lui securistul nikita.La necajiti si la aziluri nar aloca niste bani , aloca tot la kurvele lui ca sal sustina la europarlamentare.De ce nu se intimpla in fiecare an un asa eveniment? , se intimpla numai in preajma alegerilor locale sau europarlamentare.Asa ca m-u-i-e nikita, m-u-i-e pnl, m-u-i-e la toti cei ce vor vota cu kurvele iasului.

  • Hai la pomana , oameni batrani la varsta cand trebuie sa gandeasca si sa puna in balanta toate minciunile guvernantilor se vand pe un mic si o bere Rusine !

  • Traiasca tvarasu balegar de DOROHOI NICHITA! VOTATII, VOTATII,VOTATII,URAAAAAAAAAAA,URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, URAAAAAAAAAAAAAA, CA BALEGARU VA DA PU-LA! HODOROGII COMUNISTI MERG SA-I SU-GA PU-LA ORDINARULUI NICHIT!

  • tot orasul este plin de gropi iar primarul da de baut la cei care facreveionul inianuarie,februarie si vor mai face ca bani sunt si pina la alegeri mai este .uitati-va bine ca sunt aceiasi oameni de fiecare data,acolo nu intra cine vrea,trebie sa ai invitatie pe care o primesti de la oameni bine instruiti{ politic}

Adauga un comentariu