National

Chereches ii raspunde lui Basescu: Nu fiti suparat ca i-am oferit doamnei Udrea un buchet de flori sau poate doua

Publicat: 13 iun. 2016
1

Intre Catalin Chereches, primarul reales si incarcerat al municipiului Baia Mare si Traian Basescu s-a declansat un adevarat razboi al declaratiilor. Pe data de 8 iunie, imediat dupa alegerile in care Chereches a fost reales primar cu peste 70% din voturi, Basescu a postat pe pagina personala de facebook un mesaj in care il numea pe edilul baimarean „ticalos”.

Chereches este un ticalos! Sunt impotriva arestarilor preventive inutile, mai ales atunci cind acestea sunt facute in urma unor denunturi care pot fi delatiuni fara probe sau pentru fapte dezvaluite de mafioti care pentru a ramane cu banii si libertatea, fac denunturi adesea stimulate de diverse institutii, pentru fapte imaginare sau poate reale, dar petrecute cu multi ani in urma.

Dar Chereches, reales in functia de primar de Baia Mare, a fost prins in flagrant luand mita. Daca ar fi avut o urma de bun simt si-ar fi retras candidatura inainte de ziua votului. N-a facut-o. Daca ar fi avut urma de decenta ar fi notificat BEC ca isi retrage candidatura inainte de validarea alegerilor. Ar fi dat baimarenilor sansa sa nu fie cei care au votat un infractor prins in flagrant, luand mita. La Chereches arestarea preventiva era justificata”, este mesajul postat de fostul presedinte Traian Basescu pe Facebook.

La doua zile dupa aceasta postare, Chereches i-a raspuns tot printr-o postare pe Facebook.

„Am auzit ca domnul fost presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost cam incoerent. Nimic nou pentru romani. Luni ma lauda, miercuri ma injura. Ce v-am facut domnule Basescu? Tot suparat pe mine sunteti? Am crezut ca dupa episodul pe care mi l-ati inscenat, in iunie 2013, v-ati racorit. Eu am mare respect pentru pensionari si, facand si dumneavoastra parte din aceasta categorie onorabila, va invit sa lamurim ca intre barbati cateva lucruri. Auzisem prin 2013 – 2014 ca ma urati in mod profund. Probabil a fost reactia la atitudinea mea neinspirata de a va sustine la Referendumul de suspendare. In rest, nu aveti de ce sa ma urati.

Am fost mereu un adevarat gentleman si cu multa simpatie pentru curaj, inteligenta si frumusete, i-am oferit doamnei Udrea un buchet de flori sau poate doua sau trei. Nu fiti suparat, domnule Basescu, florile oferite trebuie sa aduca bucurie chiar si in sufletul dumneavoastra. Va invit sa lasati patima, sa va curatati de energia negativa pentru a nu o transmite nepotilor cand ii plimbati in parc”, a scris Chereches.

Catalin Chereches a fost retinut de catre procurorii DNA pe data de 26 aprilie dupa ce a fost prins in „flagrant” in timp ce lua mita.
Adauga un comentariu