Magazin

Cheloo, cum nu te asteptai sa-l vezi vreodata. FOTO

Publicat: 01 iul. 2014

Cheloo nu pare un barbat prea comod, dat fiind renumele sau de „baiat rau”, insa se pare ca acasa rapperul de la Parazitii este un cu totul alt om decat lasa sa se vada pe scena sau la televizor. Potrivit wowbiz.ro, Cheloo a devenit din nou tata, pentru a doua ora, el mai avand un baiat cu fosta sa sotie.

Citeste si Cheloo isi schimba iubitele ca pe sosete

Cheloo trece drept un misogin notoriu, insa se pare ca nu poate sa traiasca fara femei. Divortat de prima sa sotie, rapperul si-ar fi refacut recent viata amoroasa, iar relatia pare ca a evoluat extrem de rapid, cei doi fiind vazuti la cumparaturi impreuna cu un bebelus de cateva luni. Ipostaza este surprinzatoare pentru cei care nu prea il vedeau in postura de familist convins.

Citeste si Cheloo de la Parazitii si-a batut mar sotia

Mai mult, desi si-a creat o imagine de baiat rau, Cheloo pare foarte docil in compania iubitei. Cei doi au mers impreuna la cumparaturi si l-au luat cu ei si pe cel mai mic membru al familiei, chiar daca acesta nu prea are niciun cuvant de spus in privinta mobilei si a decoratiunilor interioare pe care parintii sai le-au analizat.

Citeste si Sotia lui Cheloo de la Parazitii – dezvaluiri socante

Dupa ce s-au plimbat ceva vreme prin magazin, cei trei au iesit in parcare, iar Cheloo a tras masina chiar la intrarea centrului comercial, pentru a incarca bagajele. Femeia care il insotea si cu care a mai fost vazut in public si cu alte ocazii a urcat, impreuna cu bebelusul, pe bancheta din spate a masinii.
Adauga un comentariu