Magazin

Cheloo a starnit un nou scandal. „M-a atacat! N-am venit aici pentru asta!”

Publicat: 30 dec. 2013
1
Cheloo de la Parazitii a recidivat, dovedint ca este homofob cu acte in regula. Dupa ce a adus Antenei 1 o amenda de 10.000 de lei din partea CNA si o mustrare scrisa de la FremantleMedia, detinatorii licentei XFactor, rapperul la atacat din nou pe Paolo Lagana, asa cum a facut-o si in urma cu o luna.
Daca acum o luna, Cheloo l-a umilit pe concurentul Paolo in direct, spunandu-i ca detesta tot ceea ce el reprezinta, de data aceasta a facut-o in culisele finalei XFactor Romania. Paolo Lagana sustine ca rapperul de la Paraiztii a venit in culise, in momentul in care el se pregatea sa urce pentru ultima data pe scena XFactor si i-a adresat cuvinte injurioase.
„Am inteles sau n-am inteles. Daca Cheloo nu a fost dat afara de la XFactor, eu zic ca asa ar fi trebuit. 2013 aproape 2014, nu accept homofobia si jignirea tocmai in tv. Ma simt jignit de ceea ce s-a intamplat si daca am incercat sa trec peste dar… Duminica trecuta, inainte sa incepe finala XFactor, in timp in care lumea era fericita si se gandea ca o sa fie pe scena o ultima data sau gandea la cine este castigatorul 2013, eu in culise eram inca o data jignit de Cheloo. El de fiecare data cand s-a intalnit cu mine, cu zambet pe buze, m-a atacat verbal cu afirmatii homofobe ofensive, de fata cu alti concurenti si de fata cu echipa. Este inaceptabil si ofensiv. M-am saturat de tot ce se intampla. Este oribil felul in care s-a purtat si poate eu am fost prea cuminte. N-am venit la XFactor pentru asta si sa fiu judecat in functie de orientarea mea sexuala. Vreau sa fiu apreciat ca artist si am venit la XFactor cu acesta speranta. Eu sunt mai mult, nu doar acel concurent homosexual de la XFactor atacat de Cheloo. Asa cum m-am simtit jignit si de acele comentarii urate si filmuletele postate pe youtube cu declaratii homofobe la adresa mea, realizate de niste nimeni. Oribil, ar fi trebuit sa exista alte exemple in televiziune, nu Cheloo. Poate ca am zis ca oricine are drept sa exprima o opinie, dar nu in momentul in care este ofensiv”, a scris Paolo pe contul sau de socializare, potrivit wowbiz.ro.Adauga un comentariu