Magazin

Cercetatorii se pun rau cu BISERICA – Vezi ce au descoperit despre APA SFINTITA!

Publicat: 18 sept. 2013
1

Cine s-ar fi gandit vreodata la asa ceva in afara de niste cercetatori care sustin ca apa sfintita are niste probleme in ceea ce priveste continutul. Astfel, cei care au realizat studiul in Austria cred ca apa sfintita poate contine aproximativ 62 de milioane de bacterii, dar si materii fecale, conform Daily Mail.

Pare incredibil, dar la acest rezultat au ajuns cercetatorii din Viena, care au concluzionat ca 86% din mostrele de apa sfintita analizate contineau materii fecale. De asemenea, acestia au precizat ca fiecare mililitru de apa sfintita contine nu mai putin de 62 de milioane de bacterii.

Daily Mail subliniaza ca izvoare sfintite contin apa contaminata cu nitrati, proveniti din activitatile agricole, iar cercetatorii austrieci vin cu o solutie.

Acestia afirma ca pentru a reduce potentialele efecte negative ale apei sfintite, preotii ar trebui sa puna sare in cristelnite.

Sursa: rol.ro
Comentarii
  • Cercetatorii respectivi austrieci sunt niste dobitoci, nu apa sfintita neaparat are fecale in ea, ci APA LOR IN GENERAL, e asa, sfintirea este o operatiune ulterioara, nu ma mira sa aiba nitrati si fecale si in creier daca sustin asemenea ineptii.

Adauga un comentariu