Eveniment-Social

Centric IT Solutions s-a extins la Palas Iasi

Publicat: 15 oct. 2013
1
Centric IT Solutions, furnizor mondial de solutii software, si-a extins suprafata de birouri inchiriata in United Business Center din Palas Iasi cu inca 1.100 mp. Compania olandeza este prezenta in componenta office a ansamblului urbanistic din anul 2012, ocupand, in total, o suprafata de 1.500 mp. In cele doua locatii lucreaza aproximativ 100 de persoane.
„Deschiderea celui de-al doilea birou, in cladirea United Business Center 4, contribuie la motivarea si la fidelizarea angajatilor, fiind un loc de munca modern, central, cu multiple facilitati. Compania vizeaza dezvoltarea echipei din Iasi, in anul 2014 anticipand o crestere de la 100 la 125 de salariati. In plus, intentionam derularea unui program de internship, prin care 20 de studenti vor face stagii de formare platite timp de 3 luni si vor avea posibilitatea sa devina angajati permanenti”, precizeaza reprezentantii Centric IT Solutions Romania.
Centric IT Solutions este parte a grupului Centric International, care ofera servicii IT, financiare, precum si solutii in domeniul ingineriei si al consultantei. Sediul central se afla in Olanda, dar compania are deschise birouri in 10 tari, ce gazduiesc aproximativ 5.000 de angajati.
Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi cuprinde patru cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 28.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Componenta office a ansamblului Palas este inchiriata, in prezent, in proportie de 85%. Adauga un comentariu