National

Celebrul politist Marian Godina il ataca DUR pe Mihai Gainusa. „Mihaita asa jos ai ajuns? Vad ca esti cu gura mare, ai grija la…”

Publicat: 11 aug. 2016
1
Mihai Gainusa a decis sa isi dea cu parerea pe blogul sau cu privire la evenimentul petrecut in cursul zilei de ieri din centrul Bucurestiului in care o doamna a fost luata pe sus de mai multi politisti, iar vedeta se pare ca ar fi adus vorba in toata povestea si de Mihai Godina. De aici pana la un mic scandal virtual a fost un singur pas. Cei doi si-au aruncat vorbe grele prin intermediul conturilor de socializare.

Vezi si Femeie bruscata de politisti dupa ce nu a vrut sa se legitimeze – VIDEO 

„Am citit tot textul cu atentie si acum o sa iti dau un raspuns, Mihai. Nu ca l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, imi place sa donez. Imi da o stare de bine. Tie nu am sa-ti dau vreun ban, dar sunt convins ca un share catre micul tau site te va ajuta mai mult decat ai sperat.  Draga Mihai, o sa incep cu asta: daca as fi fost in locul tau si l-as fi avut coleg pe Serban Huidu atatia ani, din decenta si din bun simt, nu mi-as fi mai dat cu parerea in veci pe o tema rutiera. Stii tu…p-acolo…pe la Timisul de Jos. Unde era justitiarul din tine atunci, sa explice cum sta treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am vazut cu ochii mei cadavrele intinse pe asfalt si eu l-am dus pe colegul tau la spital pentru a i se lua sange pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu masina de politie pe omul care cu ceva timp inainte de accidentul acela, ramasese fara permis pentru ca facuse o depasire cam in aceeasi zona. Nu mai inceta apoi cu denigrarile la adresa colegului meu care ii retinuse permisul si chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care il va filma pe acel coleg luand spaga. Apoi…karma! Ce bine era daca ar fi fost un coleg iarasi acolo care sa il opreasca inainte de a comite acel accident!” 
 
Puteti vedea continuarea mai jos:
 
Adauga un comentariu