Eveniment-Social

Cele mai noi tehnologii din industria automotive, prezentate la Universitatea Tehnica

Publicat: 04 nov. 2015
1

@ O noua activitate, dedicata studentilor, se deruleaza in aceste zile la Universitatea Tehnica din Iasi @ In cadrul acesteia urmeaza sa se prezinte cele mai noi tehnologii din industria automotive, dezvoltate chiar pe plan local

Pana pe 10 noiembrie 2015, la Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi din Iasi are loc cea de-a a doua editie a „Continental Technical Show„. In cadrul evenimentului, specialistii de la o multinationala din oras prezinta cele mai noi tehnologii din industria automotive, dezvoltate pe plan local. Astfel, studentii vor avea ocazia sa interactioneze cu specialistii, carora le pot adresa intrebari despre domeniul automotive si despre proiectele la care acestia lucreaza, proiecte care vor fi prezentate la standul companiei, sa vada masini de test, in componenta carora exista produse dezvoltate de aceasta si sa participe la prezentari despre proiectele inovative din industria automotive la care se lucreaza in momentul de fata.

„Echipa a fost, deja, prezenta in cadrul facultatilor de la universitatea noastra. Spre exemplu, astazi (ieri – n.r), echipa a fost prezenta la Facultatea de Automatica si Calculatoare, iar maine (astazi – n.r.) la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, respectiv la Facultatea de Matematica a Universitatii Alexandru Ioan Cuza. Pe de alta parte, vineri (maine – n.r.), 6 noiembrie, la Facultatea de Informatica si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) de la Cuza, respectiv luni, 9 noiembrie la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava si marti, 10 noiembrie la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial si Facultatea de Mecanica de la Politehnica sunt programate actiuni similare”, au precizat reprezentantii Universitatii Tehnice.

Citeste si: Proiect inedit la Universitatea Tehnica Iasi

Citeste si: Despre „Instalatii pentru Constructii si Economia de Energie” la Universitatea Tehnica Iasi

Citeste si: Manifestari importante la editia din acest an a Zilelor Universitatii Tehnice din Iasi
Adauga un comentariu