Magazin

Cele mai excentrice cadouri pe care le-au facut vedetele

Publicat: 05 aug. 2013
1

Au bani de nu le mai stiu numarul si se intrec in cadouri care mai decare mai scumpe. Iata ce daruri fac vedetele celor dragi.

Tom Cruise i-a facut cadou de nunta lui Katie Holmes un avion Gulf Stream Jet, in valoare de 20 de milioane de dolari. Iar ea ”si-a luat zborul” din acesta casnicie nu dupa mult timp.

Victoria a primit de la sotul sau, David Beckham, un colier Bvlgari in valoare de 8 milioane de dolari. Da, David este cel mai grozav sot din lume!

Justin Bieber -adolescentul minune- a primit la varsta de 18 ani o masina electrica in valoare de peste 100 de mii de euro de la impresarul sau. Cu toate astea, Bieber nu a fost prea impresionat. El primise la varsta de 16 ani cadou de la P. Diddy un Lamborghini in valoare de aproximativ 200 de mii de dolari. Oare despre Range Rover-ul de la Usher este multumit?

Conform publicatiei New York Post, Angelina Jolie i-a cumparat lui Brad o cascada pentru a putea sa isi construiasca o casa asa cum iti dorea el, deasupra unei cascade. Tot ea a platit peste 1 milion jumate de dolari pe un elicopter si lectii de zbor pentru sotul sau.

Katy Perry i-a facut cadou sotului sau de pe atunci, Russel Brand, un bilet in valoare de 200 de mii de dolari in prima nava comerciala care zboara in spatiu.

Jay Z a primit la aniversarea a 41 de ani de la sotia sa, Beyonce, o masina Bugatti Veyron Grand Sport, o bijuterie pe 4 roti in valoare de aproximativ 2 milioane de dolari.

Adam Sandler e un coleg de platou grozav! Acesta le-a facut cadou colegilor sai din filmul ”Grown Ups”, Kevin James, Chris Rock Rob Schneider si David Spade, cate un Maserati in valoare de aproximativ 200 de mii de dolari bucata.

Ce parere ai despre cadourile extravagante pe care si le fac vedetele? Care este cel mai scump cadou pe care l-ai primit tu pana acum?
sursa: cosmopolitan.ro
Adauga un comentariu