Magazin

Cel mai umed vis pe care l-ai putea avea. Nimeni nu isi doreste sa ajunga in stadiul acesta

Publicat: 30 aug. 2012
1
Alyson Bair are cosmaruri vii… atat de vii incat se dovedesc a fi reale. In doua incidente terifiante petrecute in ultimele cateva luni, Bair s-a trezit din somn in Snake River, in imposibilitatea de a atinge solul, scrie antena3.ro. Familia s-a vazut nevoita sa baricadeze usile din interior si sa instaleze alarme pentru a se asigura ca fata lor care este somnambula nu va mai fi in pericol.
La inceputul lunii august, ea a suferit primul ei „cosmar”. 
„Am crezut ca visez, dar apoi mi-am dat seama ca totul este real si m-am speriat”, a declarat tanara. Apa era adanca si eu nu am mai fost in stare sa inot, asa ca am plutit pe spate.”
Ea s-a tarat in cele din urma pe malul din apropierea casei sale din Burley, Idaho, si a asteptat acolo pana dimineata cand un trecator a gasit-o. 
Mama ei, in varsta de 31 de ani, spune ca familia a luat toate masurile de precautie pentru a opri escapadele ei de noapte. Însa cu somnambulii nu trebuie sa te joci. Pe 20 august, tatal ei a lasat usa deschisa din cauza caldurii, moment in care fata a iesit si a mers direct la rau. Ea a fost gasita la ora 7.30, la un sfert de mila distanta de casa de pe malul lacului, in stare de hipotermie si obosita. 
Ea este foarte ingrijorata atat pentru ea, astfel incat a incuiat toate medicamentele din casa si tot ce i-ar putea face rau, cat si pentru familia sa, deoarece ii este foarte frica sa nu o raneasca. 
Tags:Adauga un comentariu