National

Cel mai traseist deputat isi continua turneul. A trecut la PSD

Publicat: 21 dec. 2015
1

Deputatul Cezar Cioata a anuntat, luni, in plen, ca va activa in grupul parlamentar al PSD.

„Daca toata lumea pleaca neafiliata, eu o sa plec din neafiliati in grupul parlamentar al PSD„, a precizat Cezar Cioata.

Deputatul Cezar Cioata, care se afla printre parlamentarii care au schimbat cel mai des partidul in timpul actualei legislaturi, a parasit formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu in noiembrie 2015.

Cezar Cioata a fost ales in 2012 pe listele PPDD, parasind insa formatiunea lui Dan Diaconescu la doar cateva luni dupa alegeri. Acesta s-a inscris, la inceputul anului 2013, in PC, unde a stat mai putin de o luna. A revenit in PPDD pentru trei luni, apoi a parasit din nou grupul parlamentar, declarandu-se independent.

In primavara anului 2013 s-a alaturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE.

Deputatul de Suceava si-a inregistrat, saptamana trecuta, demisia din ALDE, anuntul oficial fiind facut in plenul Camerei Deputatilor de luni de catre presedintele de sedinta, Florin Iordache.

Potrivit presei locale, Cezar Cioata a declarat ca se va inscrie in curand intr-un alt partid, dar nu a precizat pana in acest moment in care.
Adauga un comentariu