International

Cel mai tanar CRIMINAL in SERIE a primit inchisoare pe viata

Publicat: 17 sept. 2014
1
Un barbat de 24 de ani, considerat cel mai tanar criminal in serie din Canada, a fost condamnat marti de un tribunal din Columbia Britanica (vest) la inchisoare pe viata pentru uciderea a trei femei si a unei fete de 15 ani, care era partial nevazatoare, relateaza AFP.
Cody Legebokoff, considerat cel mai tanar criminal in serie din Canada, a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea a trei femei si a unei fete de 15 ani.
Condamnarea lui Cody Legebokoff, care avea varsta de 20 de ani in momentul arestarii in 2010, este insotita de o pedeapsa definitiva de 25 de ani. Tanarul a fost arestat pentru braconaj pe un drum forestier, unde tocmai abandonase cadavrul ultimei victime. Celelalte trei victime erau tinere si doua dintre ele aveau copii.

Citeste si:Vanatorul disparut, gasit IMPUSCAT IN CAP

 
In cursul procesului, acuzarea a subliniat faptul ca barbatul ataca femei vulnerabile intalnite pe internet pe care le atragea dupa care le viola si le batea pana mureau.
Trei cadavre au fost gasite intr-o cariera de pietris de la marginea unei paduri, la periferia orasului Prince George, 800 km nord de Vancouver. Cadavrul celei de-a patra victime nu a fost descoperit niciodata, dar ADN-ul sau a fost gasit pe lenjeria de pat a criminalului si pe un obiect contondent detinut de acesta. Cody Legebokoff a pledat vinovat, explicand ca era prezent in momentul mortii victimelor, dar ca nu le-a ucis el.Adauga un comentariu