Actualitate

Cel mai smecher director de la UMF Iasi a pierdut totul! Decizia de ieri este definitiva!

Publicat: 10 dec. 2015
1

@ Judecatorii de la Tribunalul Iasi i-au dat ieri o palma grea unuia dintre cei mai smecheri directori din cadrul UMF Iasi

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au respins plangerea formulata de Adrian Ciureanu, directorul Departamentului de Comunicare din cadrul UMF Iasi, impotriva unei ordonante date de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Iasi (DIICOT) pe data de 10 august 2015. Adrian Ciureanu spera sa-si trimita la puscarie fosta sotie, pe motiv ca i-a umblat in mail-urile personale, dupa care le-a dat procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Iasi, in anul 2011. A acuzat-o pe aceasta pentru comiterea infractiunii de acces neautorizat intr-un sistem informatic si marturie mincinoasa. Trebuie mentionat ca, de la denuntul formulat de Sorina Margineanu la DNA a pornit mega-dosarul de coruptie in care este implicat fostul rector Vasile Astarastoae.

„Respinge, ca nefondata, plângerea formulata de petentul Ciureanu Ioan-Adrian, împotriva ordonantei de clasare nr. 231/D/P/2011 din 10.08.2015, data de procurorul sef al DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, în dosarul nr. 231D/P/2011 al DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, ordonanta pe care o mentine. În temeiul art. 276 alin. 6 Cod procedura penala, obliga petentul Ciureanu Ioan-Adrian sa plateasca intimatei Margineanu Sorina Livia suma de 1.000 lei, reprezentând cheltuieli judiciare”, au precizat ieri judecatorii. Directorul vrea sa demonstreze ca, probele obtinute de DNA prin mijloace nelegale nu trebuie luate in calcul. De asemenea, acesta mai sustine ca fosta sotie a modificat continutul discutiilor purtate de el pe internet cu reprezentantii firmei Maguay Impex SRL. Numai ca, procurorii de la DIICOT Iasi au considerat ca Sorina Margineanu este nevinovata si au emis o ordonanta de clasare a cauzei. In acest context, Adrian Ciureanu a contestat ordonanta procurorilor la Tribunalul Iasi. „DNA a constatat ca întreaga corespondenta electronica a lui Ciureanu Adrian, identificata în urma perchezitiei serverelor folosite de Econgres, se afla stocata în acelasi continut si forma si pe serverul si echipamentele informatice identificate la sediul SC Eventer Net, administrata de Ciureanu Adrian”, au precizat procurorii de la DIICOT.
Comentarii
  • Ciuciulica,la mititica cu tine si cu toti colegii tai care ati facut ilegalitati.reporterilor de la bzi, verificati cum pot trece studentii care in timpul anului au restante la buget.Studenti care in timpul anului freaca degetul, au restante si la final sunt trecuti de la taxa la buget de catre cei care primesc pliculetul cu bani.Unde s-a mai pomenit in lumea asta, la facultati care sa respecte sa se intample asa ceva, decat la Iasi.

Adauga un comentariu