Eveniment-Social

Cel mai penibil ales local. Aceste detalii ii schimba toata imaginea

Publicat: 16 oct. 2016
1
@ Noi detalii ies la iveala despre unul din cei mai penibili alesi locali pe care i-a avut vreodata Iasul @ Desi nu are nici cea mai mica tangenta cu politica si administratia, acest personaj ajunge sa ofere sfaturi in tot felul de teme @ Ba chiar incearca din rasputeri sa-si consolideze imaginea, apeland la tot felul de tertipuri
 
Un ales local al municipiului Iasi incearca din rasputeri sa-si faca imagine, pentru a-si promova formatiunea in vederea alegerilor parlamentare. Si nu a inceput de acum, ci de o vreme indelungata. Este vorba de consilierul local Andrei Postolache, lider al Partidului Pentru Iasi, intrat in batalia pentru parlamentare alaturi de Uniunea Salvati Romania. Postolache si-a facut imagine publica consiliat tocmai de ZD Iasi si de unul din capii gazetei, personaj care a pus umarul la un faliment de zile mari in municipiu.

Avandu-i pe acestia in spate, ajunge din nou sa iasa in public, pentru a-si consolida imaginea. Postolache s-a asociat cu Dan Radu, un personaj apropiat ZD Iasi, asociat cu Toni Hritac, redactorul-sef, ambii implicati intr-un tun urias. Si chiar daca multa lume stie cine este acest personaj, Postolache primeste sfaturi din partea sa. Iar asta in conditiile in care, chiar el a tot sustinut ca vrea sa aduca o schimbare in administratie si ca vrea sa curete orasul de coruptie. Pentru a sensibiliza opinia publica, incearca sa para cald si deschis, aratand poze de cand era abia un copil.

La recomandarea lui Dan Radu si a gastii de la ZD Iasi, Postolache cauta sa-si apropie electoratul, prin tot felul de mesaje de sensibilizare. Chiar daca pozele cu el mic sunt relativ frumoase, ceea ce a aparut mai tarziu schimba datele problemei substantial. Ateu convins, Postolache chiar si-a pus intreg Consiliul Local in cap, cand a refuzat sa jure pe Biblie. Postolache a venit cu o serie de idei traznite in plenul CL, spre stupefactia celorlalti alesi ai Iasului. In prag de parlamentare, incearca sa-si spele imaginea si sa-si promoveze colegii, prin tot felul de materiale, care spera ca vor prinde la public. Totul a fost facut inca de la alegerile locale, miza fiind insa alegerile din decembrie.

„O serie de articole despre cum se face politica. Despre cum se construiesc mesajele, despre cum se comunica, despre clisee si trucuri care, desi aparent depasite, înca mai functioneaza. Astazi, despre omul din spatele candidatului – cum se umanizeaza candidatii si cum se prezinta ei alegatorilor ca sa para cât mai calzi si pufosi, numai buni de votat”, sustine Postolache in descrierea sa.
 

Despre Postolache se stie ca nici macar nu a terminat facultatea si cu toate acestea, vrea cu disperare sa puna mana pe cele mai ravnite comisii din Consiliul Local, cea de Urbanism si cea Juridica. Asta fara a avea studiile necesare. In plus, chiar el recunoaste ca a fost un elev mediocru, de nota 5, in liceu, la Limba romana. In aceste conditii, Postolache nu poate sa fie un adevarat om pe care sa te poti baza la nevoie. Un om care abia a trecut pragul clasei nu poate reprezenta iesenii la nivel inalt. Chit ca spune ca a scris poezii, realitatea pare a fi cu totul alta. Rockerul Andrei Postolache probabil s-a specializat pe „Catelus cu parul cret”, altfel nu pot fi explicate proiectele pe care le-a propus iesenilor.

Nu poti sa te prezinti in Consiliul Local cu proiecte privind bicilistii din Parcul Copou si nici sa organizezi un festival de muzica, in loc sa aperi patrimoniul cultural al orasului. Marioneta lui Toni Hritac si a lui Dan Radu pare ca prinde din ce in ce mai multe metehne de la acestia. Un individ care are deja aronganta unui politician parvenit nu se poate salva cu prezente la spectacolul „Spargatorul de nuci”, ci pare mai mult un fan a „Tragatorului pe nas”.  Date fiind metehnele celor de la ZD Iasi, acesta poate avea si alte aplecari ce chiar il pot trimite la Spitalul de Recuperare, impreuna cu mentorii lui. Sa speram ca iesenii au inteles deja cu cine au de-a face si ca nu se vor mai lasa si de aceasta data pacaliti de prezenta unui individ care nu a demonstrat cu nimic ca merita sa-i reprezinte la nivel inalt. 
Comentarii
  • Într-adevăr, nu te poți baza pe cineva care a avut o dată 5 la limba română. Te poți baza, în schimb, pe autorul acestui articol, care face abuz de majuscule (comisia de Urbanism) și de virgule (exemplele ar fi prea multe).

  • Sorin Pavelescu, penibil ești tu, îți pupi în c*r șeful și arunci cu rahat în tot ce e împotriva crezului BZI(PSD, ALDE), dar eu nu pot decât să vă doresc un faliment curând. Iar legat de studii, mai bine fără o facultate dar expert în domeniul în care activezi decât un parvenit cu doctorat. Hai sictir.

Adauga un comentariu