National

Cel mai mare distribuitor de carne din Romania este perchezitionat – UPDATE

Publicat: 24 feb. 2016
1
Peste 50 de perchezitii au loc la aceasta ora in Bucuresti si sapte judete la cel mai mare distribuitor de carne din Romania, banuit de o evaziune fiscala de 21 de milioane de lei. La operatiune participa peste 140 de politisti. Politistii pun in aplicare 53 de mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova. Pentru 23 de persoane au fost emise de mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, inselaciune si spalarea banilor.
Procurorii spun ca suspectii au creat un circuit comercial fictiv, infiintand si coordonand mai multe societati comerciale fantoma, pentru a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este estimat la peste 21.000.000 de lei. Persoanele vizate urmeaza sa fie audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii din cadrul Politiei Sectorului 5. Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii si al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precizeaza un comunicat al Politiei Capitalei.

Pateul Antrefrig, detinut de compania Hame Romania si reprezentat in comunicare de porcusorul albastru, deja celebru in reclamele TV si comunitatile online, nu are nicio legatura cu controalele efectuate de autoritati astazi, 24 februarie 2016, in Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova. Nu exista nicio asociere intre marca noastra, ANTREFRIG, si acest dosar. La mijloc este o confuzie cauzata de numele altor societati, inregistrate la Registrul Comertului, nume care includ cuvantul ANTREFRIG. Adauga un comentariu