Magazin

Cel mai mare centru Porsche din Romania

Publicat: 04 iun. 2013
1

Porsche Inter Auto România a inaugurat un complex auto în zona Pipera din Bucuresti. Este vorba de un complex de showroom-uri si service pentru marcile premium importate si vândute de catre Porsche Romania: Audi, Porsche, Lamborghini si Bentley. Noul complex poarta numele de Porsche Pipera si este situat în apropierea complexului Porsche Bucuresti Nord, care va gazdui de acum reprezentantele marcilor Skoda, Seat si Volkswagen. Complexul Porsche Aviatiei a fost desfiintat. Noul complex Porsche Pipera este cel mai mare centru auto de lux de acest gen din Europa de Sud Est, fiind rezultatul unei investitii de 15 milioane de euro. Centrul Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 metri patrati, o suprafata construita de peste 11.500 mp si un depozit de piese de schimb de 2.100 mp.
„În ultimii ani s-a remarcat o diferenta între evolutia per ansamblu a pietei si performantele segmentelor premium si luxury”, explica Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto România. „Acestea au devenit mai stabile, chiar în vremurile cele mai grele si, conform estimarilor noastre, vor fi si primele care se vor redresa. Cu noul complex Porsche Pipera, vom fi excelent pozitionati sa valorificam potentialul pietei în care activam, administrând un portofoliu extins de marci si modele. Am început dezvoltarea acestui proiect de investitii într-un context foarte optimist si am finalizat-o într-un cu totul alt context”, a spus Eduard Diaconu, director executiv Porsche Bucuresti Nord si Porsche Pipera. „Dar perspectivele pietei locale de lux, dublate de faptul ca detinem un complex auto unic, ne fac sa credem ca, în câtiva ani, vom putea reedita povestea de succes a Porsche Bucuresti Nord si la Porsche Pipera”, a completat Diaconu.
Noul complex Porsche Pipera contine cel mai mare showroom Audi din tara, ce poate expune 17 automobile. Este realizat conform celor mai noi standarde Audi si are o suprafata de 880 mp. Targetul de vânzari pentru acest an este de 400 unitati. Alaturi gasim si un showroom dedicat automobilelor second hand vândute sub brandul Das Weltauto. Porsche are acum un showroom de 640 mp, unde se pot expune simultan 12 automobile. Pentru 2013, Porsche Pipera si-a propus sa vânda 150 de unitati Porsche. Bentley si Lamborghini beneficiaza de showroom-uri mai mici, unde pot fi expuse trei, respectiv, doua automobile. În showroom-ul Lamborghini poate fi admirat acum un model de colectie, un exemplar Gallardo LP550-2 Valentino Balboni Edition si un Gallardo LP570-4 Performante.
Pe parcursul lunii iunie, cu ocazia inaugurarii showroom-ului Porsche, compania deruleaza o serie de actiuni de promovare pentru clientii sai, având la dispozitie o flota de 22 de automobile Porsche, venite special la Bucuresti de la fabrica din Stuttgart.
Adauga un comentariu