National

Cel mai cunoscut senator nu mai scapa de probleme: A mai pierdut un proces in justitie

Publicat: 09 aug. 2016
1

Cel mai cunoscut senator din Romania nu-si mai vede capul de probleme. Acesta a pierdut o noua batalie in justitie. Ilie Nastase si sotia lui, Brigitte Sfat au primit o veste la care nu se asteptau.

Aflati in plin scandal cu un dezvoltator imobiliar si un notar din Timis, Brigitte si Ilie Nastase au pierdut lupta. Intregul scandal a izbucnit anul trecut, cand Brigitte a descoperit ca terenul pe care se afla casa cumparata de ea si fiul ei – tutorele baiatului fiind Ilie Nastase – este revendicat de o persoana pe care nu o vazuse in viata ei. Mai exact, ei cumparasera doar casa, nu si terenul de sub ea, iar tranzactia a fost autorizata de un notar public.

Victimele escrocheriei i-au chemat in fata judecatorilor atat pe reprezentantii firmei care a vandut casa, cat si pe notarul care a intocmit contractul. Judecatorii au decis, insa, ca notarul este nevinovat, iar recent a fost declarata curata si firma care a vandut casa fara teren. „In temeiul art. 341 alin. 6 lit. a CPP, respinge ca nefondata plangerea formulata de catre petentii Nastase Sanda Brigitte (fosta Torj) si Sfat Antoniu Robert, prin curator Nastase Ilie, impotriva ordonantei de clasare dispusa de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara in dosarul 14130/P/2014 in data de 24.06.2015”, au decis judecatorii.
Adauga un comentariu