National

Cel mai cunoscut senator: „Ne-a condus un betiv, Lucifer Basescu”

Publicat: 06 oct. 2016
1

Fostul presedinte, Traian Basescu a plecat de aproape doi ani de zile de la Palatul Cotroceni, dar adversarii sai politici nu l-au uitat.

Cel mai cunoscut senator, Ilie Nastase, sare la gatul actualului presedinte al PMP si lanseaza un atac violent la adresa acestuia.

„Noi am avut un betiv care ne-a condus. Nu a facut nimic timp de 10 ani pentru tara asta. Eu asa il numesc: Lucifer Basescu”, a tunat Ilie Nastase la TV.

Ilie Nastase a reactionat dur la adresa lui Basescu si dupa fuziunea UNPRPMP. Nasty si-a dat imediat demisia pentru ca nu a vrut sa faca parte din acelasi partid cu Basescu.
Comentarii
  • HANDICAPATZII SI IMBECILII, AU ALERGIE LA VALOARE… SE OFTICA,…PROFUNNNNND ! BASESCU ESTE CEL MAI PERFORMANT OM POLITIC, CE A REUSHIT SA-I FAK „CAPRA” PE ADVERSARII SAI… AFIRMATZIA LUI NASTASE ILIE… LA FILEU NASTASE…. , LA FILEU, AI GRIJE DE „ZGURA”….

  • Bai dobitoci de ziaristi,de ce spuneti ca este cel mai cunoscut senator,poate cel mai prost si dobitoc,in afara de tenis si femei care iau tocat banii nu are nimic,ti se face greata cand se imbraca in tinuta de general si cu plete,murdareste prestigiul armatei Romane,nu -i retrage nimeni gradul de general al armatei pe care nu -l merita, sa va fie rusine

Adauga un comentariu