Eveniment-Social

Cei mai valorosi jucatori ieseni de BADMINTON vor participa la un CAMPIONAT important

Publicat: 01 sept. 2016
1
In perioada 09 – 11 septembrie 2016, in Iasi va fi organizat cel mai mare eveniment sportiv pentru badmintonul din Romania. „Campionatele Balcanice de Seniori” organizate de catre Clubul Sportiv Preventis” Iasi, in colaborare cu Federatia Romana de Badminton si Primaria Iasi, vor avea loc in Sala Sporturilor din Iasi. In cadrul evenimentului sunt asteptate sa participe 11 tari, membre ale Federatiei Balcanice de Badminton (Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Georgia, Armenia, Macedonia, Bosnia, Muntenegru si Albania), alaturi de echipa tarii noastre. 

Citeste si: Inscrie-te la competitia de BADMINTON de la PALAS si castiga premii atractive!

Vor participa cei mai valorosi jucatori ai tarilor enumerate mai sus, multi dintre ei aflandu-se in topul european la diferite probe si cu o deosebita experienta internationala. Va fi momentul de a vedea in actiune pe cei mai valorosi jucatori de badmington ai Romaniei. 

Citeste si: Maine incepe la Iasi cel mai tare concurs de badminton din tara

„Prin intermediul acestui eveniment, speram sa reusim o promovare cat mai buna a la nivel local cat si regional a badmintonului ca un sport accesibil, spectaculos si cu deosebite satisfactii la nivel fizic si psihic, pentru copiii si adultii din Municipiul Iasi si din imprejurimi. Prin activitatea desfasurata de CS Preventis in ultimii ani, s-a reusit crearea mediului propice pentru practicarea acestui sport in zona, atat la nivel de initiere cat si pentru miscare si agrement”, declara inainte de eveniment Alina Mihaela Popa, presedintele sectiei de badminton al clubului sportiv iesean si organizatorul intregii competitii.  Adauga un comentariu