Magazin

Ceasul rau i-a scos din casa! Iata ce spun cunoscutii tinerilor morti in accidentul de la Cernica

Publicat: 22 oct. 2013

Tineri, frumosi si indragostiti de viata – asa puteau fi descrisi cei doi. Din pacate, destinul a avut un alt plan pentru ei. Marian si Roxana au pierit intr-un teribil accident de masina pe centura Capitalei. Familia si vecinii nu se pot opri din plans.

“Nu stiu ce s-a intamplat, a adormit la volan sau altceva si a intrat frontal intr-un TIR. Acum de la INML mi-ai spus ca au murit inainte sa i-a masina foc. Era un sofer bun, a fost in Turcia, Anglia, a fost. Acum ce sa mai fac…”, a apucat sa ne spuna Stefan, tatal lui Marian, inainte sa izbucneasca in plans.

O alta vecina din bloc ne-a spus, tot printre lacrimi, ca toata lumea il plange pe Marian. “Nu putem sa vorbim de el fara sa plangem. Respectuos, nu a facut rau la nimeni niciodata. A muncit din greu sa-si faca o situatie. Vineri seara a vorbit tatal cu el si i-a spus ca nu pleaca nicaieri. Nu ne vine sa credem, nu bea, nu fuma, un exemplu de copil. Nu a facut nici un accident, nu cred ca a adormit la volan, ceva s-a intamplat”, ne-a spus aceasta, plangand in hohote.

“Vorba baiatului meu, nu avea el cum sa adoarma la volan. Ceva i s-a intamplat, ori i s-a facut rau, ori o defectiune la masina. Altceva nu mai stiu”, ne-a spus matusa tanarului.

Cei doi tineri au pierit duminica intr-un grav accident de circulatie, pe centura Capitalei, in zona comunei Cernica. Politistii au gasit un gratar in masina lor, semn ca cel mai probabil cei doi vroiau sa petreaca o duminica linistita, la iarba verde.

Cei doi, sot si sotie, se aflau intr-o Dacie Logan, iar la un moment dat automobilul in care se aflau au ajuns pe contrasens si s-au lovit de un TIR care circula regulamentar. De altfel, in urma impactului, camionul a ricosat intr-o casa, dar din fericire nimeni nu a fost ranit.

Sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu