Eveniment-Social

Cearta la varful CJ Iasi. Motivul tine de reabilitarea drumurilor din judet

Publicat: 19 aug. 2016
1

@ Conducerea Consiliului Judetean Iasi a acuzat faptul ca, in mandatele anterioare, institutia si drumarii din subordine nu au reusit sa reabiliteze un numar mai mare de artere din intreg judetul @ O parte a consilierilor judeteni din opozitie au tinut sa arate insa contrariul

Alesii judetului Iasi au inceput sa-si dispute proiectele legate de modernizarea drumurilor din regiune. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, social democratul Maricel Popa, s-a aratat nemultumit de faptul ca in ultimele doua mandate fostele administratii nu au facut mai nimic pentru a moderniza arterele din judet. Maricel Popa a aratat ca au fost asfaltate foarte putine artere si ca lucrul acesta trebuie sa se schimbe imediat. Popa l-a aratat cu degetul pe fostul director al Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor Judetene (DJADP), liberalul Daniel Minciuna, actual consilier judetean, considerandu-l unul dintre vinovati.

„In mandatul 2012-2016 s-au facut doar 21 kilometri de drum si 6 de covor asfaltic. Este mult prea putin. La Directia de Drumuri a fost un ales liberal care acum reproseaza alte lucruri. Nu s-au facut lucrari asa cum ar fi trebuit”, a spus Maricel Popa. Nici replica consilierului liberal nu s-a lasat mult asteptata. Acesta a sustinut ca noul sef al CJ nu cunoaste inca cum stau lucrurile si ca ar trebui sa se mai documenteze inainte sa arunce cu acuzatii.

„Daca vrea sa dea declaratii cu privire la acest aspect, ar trebui sa se intereseze despre ce este vorba. Nu a pomenit nimic de drumurile Iasi- Vaslui si Iasi- Botosani, cu peste 70 kilometri refacuti, de exemplu. Au mai fost si lucrarile de la Tibanesti, la Dagata, la Rediu. Cat despre covoarele asfaltice, numai la Miroslava-Voinesti sunt 10,7 kilometri. Mai sunt si in zona Tibana, Cotnari, precum si cele de imbracaminti bituminoase usoare in mai multe zone din judet”, a mentionat Daniel Minciuna.
Comentarii
  • Pentru domnul Marcel POPA, am o mare rugaminte, mergeti sa vedeti in comuna Romanesti, jud Iasi un drum asfaltat fara inceput si fara sfarsit. ,,opera ,, fostului asa zis primar Ciobanu. Va multumesc

Adauga un comentariu