National

CEARTA IN DIRECT. Radulescu: Vorbesti ca la coada vacii! Ghise: Nu mie imi tremura chilotii

Publicat: 27 aug. 2012
1
Senatorul PNL Ioan Ghise si deputatul PDL Adrian Radulescu s-au certat si jignit in direct, la Romania TV,  intr-o dezbatere pe tema pozitiei Parlamentului fata de invalidarea referendumului. Cei doi s-au insultat cu ravna intru gloria partidelor care i-au adus in Parlament. Ghise si-a aratat dispretul de jurist fata de ignobila meserie a lui Radulescu, agricultor, in timp ce pedelistul a adus in discutie legaturile neortodoxe pe care actualul liberal le-a avut cu Securitatea.
Initial, Ghise si-a prezentat argumentatia juridica ce sta la baza solicitarii sale ca Parlamentul sa constate ca Traian Basescu a fost demis si ca membrii CCR au comis un abuz cand au invalidat referendumul.
In schimb, Radulescu s-a dovedit insensibil la subtilitatile juridice si la semnificatia „incidentului dirimant” pe care Ghise l-a descoperit in Legea referendumului.
„Colegii nostri ar trebui sa inteleaga ca s-a plictisit populatia si toata lumea. Nu ne mai tin nervii pe niciunul. Si la bacalaureat exista un prag, nota 6. Daca iau 5,99 ce ar trebui sa faca parintii mei?”, a spus Radulescu.
Remarca l-a scos din sarite pe Ghise, mai ales ca pedelistul a incercat apoi sa-l intrerupa intrebandu-l daca nu e nervos. „Sunt foarte nervos. Pentru ca am avut rabdare sa va exprimati pozitia, desi ati spus niste aiureli, ca sa nu zic prostii si acum ma intrerupeti. Lasati-ma sa termin. Mai am doua prostii… propozitii”, s-a scapat Ghise.
Radulescu i-a ignorat cererea intrerupandu-l de mai multe ori, intr-o maniera din ce in ce mai neeleganta. „Domnu’ Ghise… domnu’ Ghise… alooo!… A votat poporu’, nu noi Parlamentul”, este doar o mostra din arta conversatiei demonstrata de pedelist.
Apoi nivelul discutiei a coborat si mai mult.
Ghise i-a spus lui Radulescu ca are probleme cu citirea, iar acesta a ripostat ca liberalul are probleme cu diletantismul, deoarece e un diletant.
Scandalizat, Ghise si-a aparat competentele de jurist. „Propunerile mele au o expunere juridica pe 10 pagini. Nu toti care se ocupa de agricultura inteleg juridic si atunci unii care nu au pregatire juridica, au retineri. Ei cred ca e ca la coada vacii”, a spus Ghise, altminteri un onorabil absolvent al Facultatii de Matematica si cu studii postuniversitare in urma carora a iesit… antrenor de sah.
Acum cel lezat a fost Adrian Radulescu. „Cata stima pentru agricultori! Dumneata vorbesti ca la coada vacii!”, a spus Radulescu ofuscat.
Finalul discutiei a fost apoteotic. Radulescu: „Auzi, stii de ce ti-e frica?” Ghise: „Nu mi-e frica decat de Dumnezeu!” Radulescu: „Ei, da! Daca ai fost informator, ce poti sa zici?” Ghise: „Auzi, stii ce? Mie nu-mi tremura chilotii cand unul de afara sufla spre Romania”.
sursa: rtv.netComentarii
  • Tot pe RTV, adineauri, facea spume la gura dupa cel linse-n cur pe Basescu, un iesean primitiv pe nume Spanu, prost ca tunu, judecand ca nebunu si presifland cele peste * milioane de romani care l-au demis pe chior. Imediat dupa prostalaul din Harlau, a aparut unul Cacalianu, alt dobitoc portocaliu care crede ca numai el si ciracii lor au voie sa nu vina la vot si ca uselistii ar trebui sa vina mortis la Parlament.

Adauga un comentariu