Actualitate

Cea mai tare nunta! Cel mai bogat director din Primaria Iasi se insoara cu o subalterna blonda!

Publicat: 20 apr. 2015
1

@ Directorul din primarie se va insura sambata cu o blonda mai tanara decat el, care i-a fost subaltena @ Toata lumea se intreaba cine este nasul mare @ Nimeni nu se astepta la acest nume avand in vedere rivalitatile din trecut @ Daniela Acatanoaie a ocupat inclusiv functia de manager de proiect la mai multe finantari europene ale municipalitatii
 
Cel care are pe mana zecile de milioane de euro cu care sunt finantate proiectele europene ale municipalitatii a intrat in saptamana oarba. Pentru directorul de Programe din Palatul Roznovanu, Cosmin Coman, a inceput numaratoarea inversa, la finele saptamanii urmand sa devina ginere pentru a doua oara. Cel mai bogat functionar din primarie ar urma sa isi puna pirostriile sambata, cand va avea loc cununia civila. Detaliile legate de nunta directorului sunt tinute la secret, nici el si nici viitoarea mireasa neputand fi contactati pentru a oferi mai multe detalii. Cu toate acestea, deocamdata se stie doar ca petrecerea va avea loc la restaurant Bellaria din Bucium. Discretia asupra listei invitatilor care vor participa la nunta lui Cosmin Coman cu Daniela Acatanoaie, o fosta subaltena a sa, e pastrata si de viitorul nas, Dan Carlan, actualmente prefect de Iasi. „Am convenit cu mirii ca doar ei sa faca precizari legate de acest eveniment”, a precizat prefectul Dan Carlan.

Dupa divort a ramas cu o avere de invidiat

Prima sotie, Gabriela Coman – cu care seful din primarie are doi copii, este angajata in cadrul Parcului Tehnologic Tehnopolis. Pe langa salariul anual de la primarie, de aproape 10.000 de euro, Cosmin Coman mai beneficiaza de indemnizatii ca membru in mai multe Consilii de Administratie, cum ar fi cele de la RATP, EcoPiata sau SC Fotbal SA. La capitolul „plasamente financiare”, din declaratia de avere, acesta a aratat ca a avut un aport de capital de 360.612 lei la firma Computer LB SRL, 17.535 lei la PFA Gabriela Coman si cate 200 lei la societatile comerciale Flavicar SRL, Flavicar Moldova SRL, Flavicar Moldova Company SRL, precum si de cate 40.000 lei la Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri si la Total Fitings SRL. De asemenea, Coman are sume importante de bani in depozite bancare sau la fonduri private de pensii: in jur de 18.500 lei in mai mult conturi BRD, circa 19.000 lei la ING, alti aproape 8.000 de lei la fondul de pensii administrat privat Eureko. Cosmin Coman se mai lauda cu cateva conturi la Generali Asigurari – 2.000 lei, dar si cu o asigurare de viata facuta la Signal Iduna, cu o valoare de circa 5.000 lei.
Comentarii
  • casatorie din interes, ca la pagani
   ea, disperata de viata, a decis sa se impreunze cu taica-su pentru 30 de arginti
   el, disperat de viata, a pus botul si a muscat ca hapsanul din marul Evei

 • Si in timp ce seful si subalterna se cunostaeau, cine lucra in primarie pentru ei?Iar dupa casatorie vor avea conflicte de interese.

 • Asta e cea care a gresit proiectul pasarelei de la tigarete…de ani de zile a stat pe banii prostilor de ieseni in primarie, ca sa fie aproape de amantul ei, acest odios chelbos al carui loc e la puscarie.Asa se fac angajarile in primaria lui gigi dorohoi, toate fufele care ridica coada sunt acolo. Cine nu a trecut prin patul lui coman, a trecut pe la chirica si tot asa. DNA iasi se pare ca inca doarme, dar va veni si timpul astora.

  • ******** asta e in continuare angajat la rajac si doar detasat la primarie. De 12 ani o tine asa. Si ITM se face ca nu vede, nu aude. E platit dupa salariul de la rajac pe care au grija pupincuristii de acolo sa-l majoreze cat de des se poate, ca sa nu sufere protejatul primarului

 • Ce personaj grobian si cat de multi bani castiga pe spatele nostru. Il vezi mai tot timpul la aeroport, se plimba nenea cu avionul si parca mai ieri era rupt in cwoor, facea parte din echipa PD-ului de la tineret, imbrancindu-se cu alde Ionica Ciobanu ai altii ca ei ca sa-i pupe gaura lui Nichita, iar rezultatele s-au vazut: a fost promovat cat s-a putut deoarece servilismul este mai pretuit decat competenta. Iasi-ul este un oras in permanenta constructie, proiecte care nu se mai termina, caini, praf si rahat, dale care se desprind sau care au disparut.

 • Vor veni si alegerile,iar atunci vor fi date afara toate ciurucurile din primarie si din institutiile subordonate acesteia.Ne-am saturat de acesti parveniti pusi pe functii fara concurs.

 • Motivul divortului? Nepotrivirea de caracter dintre el si fosta sotie, procopsita cu 2 copii? ACTUALA, MACAR DE-AR FI FRUMOASA SAU TANARA, sar nu-i cazul.

 • La noi sunt promovate nonvalorile, golanii,curvele care se lafaiesc pe banul public si normal ca hormolii le zburda de atata bine. Nulitati cu pile si fara caracter.

 • Acum cativa ani fufa asta statea la caminul gaudeamus din copou, manca belite pe paine saraca.Bai comane,stii pe cati ai pupat in …? Ea e din galati, tatsu e mare scula pe la sri,si de ani de zile stie toata primaria cu ce se ocupa dsoara.

 • Stati linistiti,acusi vor fi legati acesti hoti si fufe care sunt pusi numai pe furat.
  Daca erau destepti nu faceau asa mare tam tam cu aceasta casatorie…
  Jenant…

Adauga un comentariu