Magazin

Cea mai stranie poveste relatata pe site-ul Reddit

Publicat: 09 iul. 2016
1
O poveste stranie a fost relatata pe site-ul Reddit de un utilizator care a marturisit ca a consumat prea multe anxiolitice
„Acum trei zile sora mea a venit sa stea la mine peste noapte si, in timp ce ne uitam la seriale, i-am propus sa luam niste droguri.
A acceptat, asa ca am luat mai multe pastile de diclazepam (un analog al diazepamului, medicament din categoria benzodiazepinelor, utilizat pentru a trata o serie de afectiuni, printre care anxietatea, spasme musculare, insomnie, etc).
Am tot luat pastile, apoi memoria mea s-a incetosat si acum nu imi mai amintesc multe.
A doua zi, ne-am trezit amandoi in pat, amandoi dezbracati. Am sperat ca e o coincidenta, dar m-am uitat pe jos si am vazut doua prezervative folosite langa pat.
M-am strecurat din casa, cu cateva haine si m-am instalat intr-un hotel. Acum mi-e teama sa dau ochii cu sora mea si am inchis si telefonul.
Va rog sa fiti responsabili cand folositi astfel de pastile, ati putea ajunge sa faceti ceva ce veti regreta”, a relatat utilizatorul.
Povestea i-a socat pe ceilalti utilizatori, care l-au indemnat pe om sa isi deschida telefonul si sa incerce sa rezolve problema impreuna cu sora lui, care probabil se simte la fel de speriata.



Adauga un comentariu