Magazin

Cea mai emotionanta cerere in casatorie! Tanara asta a crezut ca merge la film, insa a izbucnit in plans cand a vazut ce o astepta acolo – VIDEO

Publicat: 18 oct. 2016
O tanara din Bucuresti a avut parte de surpriza vietii sale dupa ce a fost ceruta in casatorie in cel mai original si emotionant mod. 
Dupa sase ani de relatie, Gabi a decis ca a venit momentul sa o ceara in casatorie pe Alexandra. Si-a dorit ca totul sa fie special si original, asa ca si-a pus imaginatia la incercare si a reusit sa o surprinda atat pe ea, cat si pe toti prietenii lor.
Vezi si: Cat de frumoasa era Irina Loghin in tinerete! A fost una dintre cele mai dorite femei din Romania! – FOTO 
Insotit de un videograf, tanarul a filmat momentele in care i-a cerut mana de la parinti si in care i-a cumparat inelul de logodna. Apoi si-a rugat prietenii apropiati si familia sa trimita mesaje. Inclusiv actorul Dragos Bucur a dorit sa isi transmita gandurile bune. Intr-o seara luni, Gabi si Alexandra au iesit la film cu prietenii, insa tanara nici nu stia ce o asteapta. Atunci cand el a iesit din sala de cinema, pe ecran a inceput sa ruleze un clip cu cererea sa in casatorie, cu toate momentele frumoase ale relatiei lor. Toata lumea a avut ochii in lacrimi.
La final, Gabi a intrat in sala cu inelul si a pus marea intrebare. Bineinteles, Alexandra a acceptat.Adauga un comentariu