Eveniment-Social

Cea de-a cincea editie a workshopului „BringITon!”, prin care se doreste stabilirea si consolidarea de parteneriate in mediul universitar de IT din Romania, la UAIC Iasi

Publicat: 06 dec. 2018
1

Facultatea de Informatica a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi, alaturi de Institutul de Informatica Teoretica al Academiei Române, filiala Iasi, sub auspiciile Academiei de Stiinte Tehnice din România organizeaza, în zilele de 13 si 14 decembrie 2018, în Sala Pasilor Pierduti, cea de-a cincea editie a workshopului "BringITon!", prin care se doreste stabilirea si consolidarea de parteneriate între mediul universitar de IT din România, investitori si companii de profil.

Citeste si: PERFORMANTA deosebita pentru Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. Este una dintre cele mai atractive institutii universitare din Romania

Tematicile generale ale proiectelor se încadreaza în urmatoarea structura http://bringiton.info.uaic.ro/domenii.html. Proiectele selectate de Comitetul de Program vor fi prezentate sub forma de postere si demonstratii interactive în cadrul workshopului si vor fi publicate într-un catalog.

Citeste si: O noua editie a workshopului Bring IT on la Universitatea Cuza

"În cadrul workshopului, un Comitet de experti va organiza o noua selectie, urmând a fi retinute proiectele considerate a avea cel mai mare potential de piata. Într-o sesiune speciala, autorii acestor proiecte selectate vor lucra alaturi de experti pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. În final, vor fi selectate si premiate cele mai bune idei însotite de planuri de afaceri. Evenimentul se va încheia vineri, 14 decembrie, ora 11:30, cu o masa rotunda cu tema: «Mediul universitar fata în fata cu industria»", au transmis organizatorii.
Adauga un comentariu