Actualitate

Ce vila si-a tras un proaspat ales al Iasului. Toti politicienii ar fi invidiosi pe casa acestuia – FOTO

Publicat: 18 aug. 2016
1

@ Un proaspat ales local de la Iasi reuseste sa-i faca invidiosi pana si pe cei mai varstnici politicieni locali @ Este un personaj discret, care nu iese cu aproape nimic in evidenta, tocmai pentru a nu da de banuit @ A reusit insa sa-si construiasca o casa impunatoare la marginea municipiului Iasi @ A ajuns si in Consiliul Local, dupa ce s-a lipit de unul dintre cei mai controversati politicieni ai Iasului din ultima vreme

Un personaj de care simplii ieseni abia daca au auzit a reusit sa intre in lumea buna a celor cu locuinte impresionante ridicate in noile cartiere selecte din preajma municipiului Iasi. Este vorba de un ales local iesean care a reusit sa-si ridice o vila impunatoare intr-un loc ferit de ochii curiosilor, tocmai la marginea orasului. Locuinta acestuia a fost construita intr-o zona aflata in plina expansiune, insa la care se ajunge destul de greu. Acesta a avut grija sa-si faca casa departe de agitatia orasului, poate si pentru a nu atrage privirile curiosilor.

Locuinta acestuia se intinde pe cateva sute de metri patrati, intr-o zona din care se vede foarte bine panorama orasului. Este vorba de liberalul Tudor Dornean, intrat anul acesta in structura Consiliului Local de pe lista facuta de Marius Bodea, fostul candidat PNL la Primaria municipiului Iasi. Dornean si-a construit o casa pe strada Podisului, artera aflata in partea dreapta a drumului Iasi- Voinesti. Casa are 369 metri patrati, insa de ceva vreme, in proprietatea sa a ramas ceva mai putin. Se pare ca recent, Dornean a ramas in proprietate cu 215 metri patrati, restul fiind instrainat unei societati prin luna mai a acestui an. De altfel, societatea Terraempresa Agricol SRL are aceeasi adresa cu locuinta lui Dornean.

Casa a fost construita in anul 2012, cand Dornean nu era atat de cunoscut in mediul politic. De altfel, actualul ales local PNL a fost multa vreme membru al organizatiei de tineret a fostului PDL si nu iesea cu mai nimic in evidenta. Insa, dupa ce a ajuns in PNL, s-a lipit de Bodea si brusc a fost trecut pe un loc eligibil pe listele pentru Consiliul Local. Dornean se mai lauda si cu un teren in zona Podu IIoaiei, dar si cu un apartament de 57 metri patrati. In plus, mai are un teren intravilan in municipiul Iasi, cu tot cu cale de acces, alaturi de terenul din zona Podisului unde si-a construit casa. Terenul intravilan de 1.800 metri patrati a fost achizitionat de la Protoieratul Romano-Catolic din Iasi.

Alesul PNL se mai lauda cu un autoturism marca Opel Corsa fabricat in anul 2009. In plus, acesta nu are active financiare, insa are mai multe credite. Un credit a fost contractat in anul 2008 si este scandent in 2031, de 39.000 euro, iar un alt credit a fost contractat in anul 2012 si este scadent in anul 2019, in valoare de 45.000 lei. Un alt credit, tot de 45.000 lei, a fost contractat in anul 2011 si este scadent in anul 2018. Dornean detine doua societati, una inregistrata pe Aleea Musatini, cu profil in lucrari de instalatii electrice, si cealalta cu profil de realizare a soft-urilor la comanda, avand adresa la el acasa, pe strada Podisului.

Acesta a aratat ca anul trecut a avut o remuneratie de doar 6.000 lei din servicii de programare, in timp ce sotia sa, care lucreaza la o institutie bancara, a  ridicat 36.000 lei. Dornean dovedeste si ca sta prost la limba romana, remuneratia fiind trecuta ca „salar” in declaratia de avere, in loc de salariu, cum ar fi corect. Pana acum, liberalul nu s-a facut cu nimic remarcat, nici in plenul Consiliului Local Iasi, aratand doar ca este un yes-man la deciziile luate de capii sai de la partid.
Comentarii
 • Iar denigrati nu?Casa aia e urata e ca o cutie lunga deci prea multi bani nu a costat si in al doilea rand si-a facut casa din iunie pana acum?Probabil o avea de inainte sa fie ales asa ca lasati marlania ca nu va inghitim chiar toate gogosile.

 • De unde si pana unde o zona inafara Iasului a ajuns zona de lux?! Vila impunatoare seamana cu un hambar! Dragi ziaristi, vad ca aveti aceleasi gusturi ca si posesorul constructiei cu pricina….

 • Articol marca BZI ! … Jurnalism impartial de calitate ! :)) Ce casa si ce masina conduce seful vostru bre’ ? Cred ca saracu’ asta de care va luati ar face schimb in orice moment cu avera facuta din astfel de articole ale patronului vostru. Articol de doi lei si o para chioara.

  • E cam ciudat zuzule de ce casa e de ca.cat din cauza unui articol al unui om informat prost. Stai intr-un castel de poti afirma ca e casa de ca.cat? Vezi sa-ti ingrijesti asternutul tau 😉 –>recomandare prieteneasca

 • Sunteti foarte prost informati si ati scris numai prostii! Sunt foarte curioasa cu ce drept ati pus numarul de inmatriculare al renault-ului in poza si cu ce drept ati pozat persoanele respective?? Inainte sa postati anumite articole interesati-va cu adevarat a cui este proprietatea.

 • Casa este pe gustul prorietarilor si sa va vedeti fiecare de cocioaba voastra….problema e cine si-a permis sa pozeze si sa posteze asemenea aberatii?ce oameni prost informati are aceasta redactie…..si cum v-a raspunde pt asta….caci acea casa nu apartine dnului Dornean,e proprietate privata si mi se parea firesc sa se ceara permisiunea pt pozele ei,a masinilor si a proprietarului.Ati dat gres dnule Vlad Rotaru si v-as recomanda sa va reinformati

  • E pacat ca domnul Vlad Rotaru nu a putut sa pozeze interiorul casei si interiorul curtii :)) . Nu ar mai fi avut nimeni de comentat despre forma casei :D. Foarte clar este ca prostiile postate de acest domn trebuie trase la raspundere. Asa ca domnule Rotaru ar fi mai bine sa faceti cale intoarsa la casa respectiva si sa va adresati adevaratului proprietar

 • Toti frustratii pe bzi…1. e un hambar, nu arata a casa. 2. Asta, chiar daca e hambar e importat sa aiba o amenajare frumoasa in interior si nu prea te mai intereseaza exteriorul. 2. Casa aia + teren o faci cu un apartament si jumatate, deci daca esti iesean get beget singur la parinti, ajungi sa mostenesti apartamentele bunicilor si poate nu vrei sa stai la bloc si le vinzi…mare scofala…cautati si voi vile cu +2000-3000 de metri cu piscine, etc. Abia acolo poate incepe luxul si nici acolo ce ce stil de kkt au rromanii care se pricep ei si la design si la arhitectura si la orice!

 • vai da ce vila ! mama parca e palatul de clestar …. un span de casa cum isi cumpara toti paralizati din oras …. max 120mp si 3 m de gradina, mama da ce prostalani mai sunteti ! oligofrenilor ….wai inghesuitilor nu costa mai mult de 70-75 mii euro

 • Ba fraiere de ziarist nu ești tu acel Vasile care ai omorât cu mașina un om când sapa o groapa ? Fraiere nu te-au închis? Te aștept la pârnaie fraiere

Adauga un comentariu