National

Ce spune Blaga despre o posibila suspendare a lui Basescu si sprijinul PDL-ului la acest demers

Publicat: 24 mart. 2013
1

O noua suspendare a presedintelui Traian Basescu nu se va face cu sprijinul PDL, sustine liderul partidului, Vasile Blaga. „Sunt copilarii. Doar enuntarea unei astfel de ipoteze face foarte mult rau Romaniei. Exista un pact intre presedinte si premier”, a dat Blaga putine sanse unui astfel de plan politic.

Dupa anuntul lui Traian Basescu privind separarea definitiva de PDL dupa realegerea lui Vasile Blaga in fruntea partidului, acesta spune ca democrat-liberalii nu se vor ralia totusi la ideea unei suspendari. „Nu vom sprijini un astfel de demers”, a declarat Blaga.

Amenintarea cu a treia suspendare a aparut dupa ce Traian Basesu a postat aseara pe contul sau de Facebook un film in care anunta ca se delimiteaza de „aripa FSN-ista” a PDL, dupa reconfirmarea lui Blaga in fruntea partidului.

„La cum arata lucrurile acum, cred ca vom ajunge la suspendare pana la urma”, a avertizat duminica Viorel Hrebenciuc, contactat de gandul.

Primul care a amendat „comportamentul presedintelui” ca fiind „inacceptabil din punct de vedere constitutional” a fost ministrul de Interne, Radu Stroe. „Este inadmisibil ce a facut Basescu. Trebuie sa ne gandim din nou la suspendare „, a spus Stroe.
Comentarii
  • Domnule Stroie si domnule Hrebenciuc alte probleme nu mai aveti? S-au terminat problemele statului si si saracii de voi alta treaba in parlament nu mai aveti. V-a stat in gat acest om. Iliescu,Constantinescu au fost buni, pentru ca nu au vazut ,nu au auzit si voi saracii a-ti facut ce a-ti vrut.Balaia nu trebuie sa intarce niciodata. RUSINE!!!Stati ca plosnitile in parlament si VA GANDITI DOAR LA SUSPENDAREA LUI BASE.

  • Pai ce-l intereseaza pe Stroe si pe altii de saracia din Romania, la banii lor nu simt criza si saracia. Ei au treburile lor, afaceri, suspendari, etc.

  • domnule Basescu dl Blaga mai faceti ceva si pt tara asta pt tineretul asta pentru noi oameni ca neam saturat de minciuni si de ptostii punetiva odata comun deacort cu totii si dati drumu la treaba ‘ca voi va vinati si noi suferim

Adauga un comentariu