Magazin

Ce spun preotii despre faptul ca Horia Brenciu a iesit prin altar la nunta

Publicat: 30 sept. 2014
1

Horia Brenciu s-a casatorit religios, duminica trecuta, cu Alice Dumitrescu. Mirii au vrut intimitate maxima, asa ca au luat masuri de precatie pentru a nu fi deranjati.

Au intrat si au iesit separat din biserica, iar Horia Brenciu a plecat chiar prin altar pentru a se feri de jurnalisti. Iata ce spun preotii despre gestul artistului.

Citeste si Uite ce face Horia Brenciu cu banii stransi la nunta!

„In altar pot intra barbatii, dar doar cu conditia sa nu treaca prin fata Sfintei Mese. Pe acolo, doar preotii pot trece, dar si ei doar imbracati pentru slujba. Sigur nu le-a spus fetelor bisericesti ca vrea sa fuga de presa, ci poate a mers in altar ca sa-si ia certificatul de casatorie. Daca a fost, intr-adevar, ca sa fuga de reprezentantii mass-mediei, nu a fost frumos. Sigur, a invocat un alt motiv pentru a putea iesi pe acolo din biserica”, a declarat un altul.

Citeste si INCIDENT la nunta lui Horia Brenciu: Un invitat a sarit la BATAIE la un jurnalist

In niciun caz nu a intrat pe usile imparatesti. Pe acolo intra doar preotii. De obicei, barbatul intra in altar doar daca e chemat de preot fie sa ii citeasca o rugaciune, fie sa fie ajutat sa duca sau sa aduca ceva. In rest, nu prea e voie, dar, daca si-a dorit sa se ascunda de presa si a avut binecuvantare de la preot sa iasa pe acolo, nu e niciun pacat. In privinta cantatului la nunta, intr-adevar, se spune ca nu este bine sa canti pe scena la propria nunta ca aduce ghinion”, a precizat un preot de la o biserica de langa Brasov, pentru ziarulring.ro.
Adauga un comentariu