Actualitate

Ce sa mai inteleaga romanii? Vechea gasca din PDL conduce noul PNL

Publicat: 28 ian. 2015
1

In urma cu doar cateva minute s-au terminat consultarile dintre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si delegatia Partidului National Liberal, pe tema noului Cod Electoral. Interesant este faptul ca de la discutiile cu presedintele Iohannis au iesit 5 liberali, dintre care 3 erau fosti membri ai PDL si doar 2 din vechiul PNL. Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Gheorghe Flutur au dovedit ca de fapt ei conduc ostilitatile in PNL, vechii liberali fiind reprezentati doar de Mihai Voicu si de Alina Gorghiu.

Ulterior, in fata presei, a venit si un alt liberal, Ciprian Dobre, care se pare insa ca nu a facut parte din delegatia care a mers la discutii cu presedintele Klaus Iohannis. Oricum, devine tot mai evident ca vechea gasca din PDL, cu Blaga, Flutur, Predoiu in frunte, conduc de fapt noul Partid National Liberal. Practic, dupa ce l-au votat pe Klaus Iohannis, romanii par ca au legitimat din nou la conducerea tarii, regimul de trista amintire al Partidului Democrat Liberal.
Comentarii
 • Cine este AUTORUL articolului, sau care este SURSA acestui articol? Cred ca trebuie s-o lasam mai moale cu cei 7,4 milioane de romani (din care 5 inhumati) de la ultimul referendum, sa-i bagam in seama si pe cei 9,5 milioane de la referendumul din 2009, dar, ca sa fim mai aproape de zilele noastre, si pe cei 6 milioane care au dat un sut in cur nu neapareat lui Ponta ci si „regimului de vesela amintira” patronat de PSD. AAA333?! Buraga? Chirica? Iacoban?
  Deontologic este sa semneze cineva articolul sau sa specifice sursa. Dar, de la „doctoratul” lui Ponta vad ca au cam disparut normele deontologice si cele de bun simt!

  • Ba tataie… eu vad ca esti de pe vremea caprarului de Blaga.. dar uita-te si tu in poza asta…si vezi ce scarbe conduc PNL-ul…de aia am plecat io din PNL dupa alegeri..L-am votat pe Johanis, dar când l-am vazut pe caprarul de Blaga la conducerea PNL, pe infractorul de Flutur sau Predoiu am dimisioanat … Ei ne-au furat presedintele asemanator cu gestul lui nea Ilici in ’89…stii tu…când ne-a furat revolutia…si inevitabil cu omniprezentul caprar BLAGA

  • Pai ce a facut PDL-ul in timpul guvernarii a fost de bun simt? Au fost indivizii astia atat de performanti incat sa merite sa guverneze din nou? Hai sa fim seriosi.

  • Bunicule, esti senil sadea: in 2009 nu a fost nici un referendum, au fost alegeri prezidentiale, atunci cand basistii tai preferati, au facut dezastrele pe care le vezi si tu pe televiziuni acum si unde Chiorul a manipulat si furat voturile din diaspora, ajungand astfel presedinte. Blaga, Flutur & Co si-au cam epuizat agoniselile din furaciuni si precum ursul la sfarsitul iernii, au iesit din nou la vanat. Sunt curati, spalati, proaspat botezati, de nu s-a uscat inca aghiazma prostanilor de la PNL de pe fruntea lor. Haita este bucuroasa, ca va fi din nou in actiune.

 • Asa se intampla cand faci compromisuri… Pacat de liberalii autentici care suporta consecintele „inhaitarii” cu cei ce doreau de mult sa-si schimbe fata pentru a li se uita adevarata valoare pe care au demonstrat-o pana nu demult… Sper ca liberalii sa se trezeasca pana nu e prea tarziu, ar fi pacat..

 • Despre care liberali autentici vorbiti?Despre cei care ,in guvernarea Tariceanu, au lins labele psd-ului numai pentru a ramane la guvernare, impingand tara spre dezastrul economic ce a urmat in anii de dupa 2008?Sau poate despre cei care,impreuna cu acelasi psd,au format gloriosul usl,o adunatura de penali in care pnl era pe post de sluga a psd-ului?Concluzia este ca,de fapt,pnl-ul in ultimii 10 ani a fostb carpa de sters podele a psd-ului si nimic mai mult,o adunatura de indivizi care nu au nicio legatura cu traditia pnl.

 • sunt deacord cu voi dar trebuie si blaga cu pdl-ul lui videanu blejnar predoiu nu trebuie sa ne conduca astia ca nu merita au avut ocazia si nu au facut nik

Adauga un comentariu