Magazin

Ce s-a intamplat cu acest batran bolnav dupa ce si-a revazut cainele pentru prima data de la internarea in spital. Si medicii au ramas impresionati

Publicat: 18 oct. 2014
1
James Wathen, un pacient in varsta de 73 de ani, internat la un spital din statul american Kentucky, a avut parte de o surpriza care l-a ajutat sa se apropie tot mai multe de insanatosire.
Acesta i-a spus unei asistente ca ii este foarte dor de cainele lui, de care a fost despartit la internare. Cu ajutorul mai multor persoane, ingrijitorii lui James, au strecurat cainele inauntru si i l-au adus barbatului, in ciuda politicii spitalului, potrivit The Independent, citat de stirileprotv.ro.

Vezi si EMOTIONANT: Cantecul de ramas bun al unui tanar muribund bolnav de cancer – VIDEO 

Imediat ce a fost lasat liber, cainele a sarit pe stapanul lui si a inceput sa-l linga pe fata. De la despartire, atat barbatul cat si cainele s-au simtit rau. Niciunul nu mai manca si nu se mai bucura de viata.
Insa, imediat ce au fost reuniti, ambii au inceput iar sa manance, sa fie activi si sa dea semne generale de imbunatatire. Acum, reprezentantii spitalului se asigura ca cei doi se vad in mod regulat.Adauga un comentariu