Sport

Ce rezultate! Karateka de la Enpi au spart seiful cu medalii la Nationale

Publicat: 16 mart. 2015
1

La Izvorani s-a organizat, în cadrul Complexului Olimpic, finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan-Shotokan, pentru cadeti, juniori, tineret si seniori.

La categoria juniori, sportivii de la CS Enpi Iasi au obtinut urmatoarele rezultate:

Lupescu Alexandru: medalie de bronz la fukugo; medalie de bronz kumite pe echipe, împreuna cu Hutanu Cosmin si Trupina Ionut.
Trupina Ionut: medalie de aur la kata pe echipe, împreuna cu Croitoru Vlad si Hutanu Cosmin; medalie de argint la embu masculin, impreuna cu Croitoru Vlad si medalie de argint la fukugo.

Citeste si: Final fabulos de an pentru clubul Enpi Iasi

La tineret, în concursul masculin, iesenii de la ENPI au cucerit urmatoarele medalii:

Balaiasa Dragos: medalie de argint la kata individual; medalie de argint la kumite individual; medalie de bronz la fukugo; medalie de aur la embu masculin, împreuna cu Lupescu Alexandru; medalie de argint la embu mixt, împreuna cu Timofte Andreea; medalie de aur la kata pe echipe, împreuna cu Postolache Octavian si Lupescu Alexandru si medalie de aur la kumite pe echipe, împreuna cu Postolache Octavian si Ciubotariu Aurel.

Postolache Octavian: medalie de bronz la kumite individual.
Ciubotariu Aurel: medalie de bronz la fukugo.

In baza rezultatelor obtinute, toti acesti sportivi au reusit sa se califice pentru Campionatul European de Karate Traditional Fudokan Shotokan pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori, competitie care va avea loc la Napoli – Italia, în perioada 26-30 martie. Sportivii de la CS Enpi, club condus de Constantin Adascalitei, sunt pregatiti de instructorul Irina Pascaru.

La finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan-Shotokan s-au calificat si au ajuns pana in sferturi si patru sportivi de la CS Olympic Iasi: Alexandru Luca, Laura Vartosu, Bogdan Mihailescu si Liviu Rusu.
Adauga un comentariu