Magazin

Ce PSIHOPAT! A vrut sa se razbune pe fosta iubita si a facut ASTA!

Publicat: 21 sept. 2014
1

Un tanar in varsta de 34 de ani din California a fost acuzat de fosta iubita de acte de cruzime de neimaginat! Ryan Watenpaugh, un tanar in varsta de 34 de ani din California avea o relatie tumultoasa cu iubita lui. Cei doi se certau des, iar in timpul momentelor tensionante, tanarul obisnuia sa sa isi ia iubita la bataie. Cei doi locuiau intr-un apartament impreuna cu un animal de companie, un caine din rasa Pomeranian care ii apartinea femeii. Intr-o seara certurile dintre Ryan Watenpaugh au degerat rapid intr-un adevarat conflict, tanarul luandu-si din nou iubita la bataie. Femeia s-a speriat si a fugit acasa la parinti. Si-a lasat haine si alte bunuri precum si caine in casa in care locuia cu iubitul.

Citeste si:O femeie a SURPRINS, din greseala, MONSTRUL din Loch Ness – FOTO

Cand s-a reintors femeia a observat ca lipseste cainele, insa cum iubitul ei i-a propus sa ramana la cina ca sa discute despre viitorul relatiei lor, tanara a uitat de catel mai ales ca Ryan Watenpaugh a instiintat-o ca a pregatit o cina speciala pentru ea. Cina nu a echivalat cu o impacare, insa tanara era dispusa sa-i mai dea o sansa iubitului. Totusi, aceasta a refuzat sa ramana peste noapte in apartamentul in care locuise. Dupa ce a plecat a primit un mesaj de la iubitul ei care i-a dat fiori reci. Acesta o intreba cum i s-a parut la gust cainele. Peste putin timp a primit si un pachet care i-a intors stomacul pe dos: doua labute de caine care semanau cu cele din rasa Pomeranian.Femeia a facut plangere la politie, iar Ryan Watenpaugh a fost arestat pentru acte de cruzime fata de un animal si violenta domestica. Acuzatul pretinde ca nu a ucis cainele, dar a recunoscut ca a trimis mesajul odios precum si pachetul. Sustine ca labutele apartin altui caine.
Comentarii
  • Mai ” Venit suplimentar” nu te-ai saturat de atata mesaje… Da mai un anunt in ziar disperatule…. Ai o luna de cand tot dai anunturi… Astia de la bzi chiar nu au nimic d spus…parca e mica publicitate aici…

Adauga un comentariu