National

Ce nu s-a vazut la televizor la suspendarea presedintelui Traian Basescu. Ce faceau presedintele, Elena Udrea si Crin Antonescu – VEZI VIDEO

Publicat: 08 iul. 2012
1

256 de parlamentari, majoritatea din USL au decis ca Traian Basescu trebuie suspendat din functia de presedinte. In timp ce ce deputatul PNL, Eugen Nicolaescu citea „rechizitoriul” suspendarii Traian Basescu si-a consulta notitele. La cativa metri distanta Elena Udrea a evaluat situatia: cati parlamentari  vor vota pentru?. Crin Antonescu a asteptat etuziasmat rezultatul votului care l-a propulsat în calitatea de presedinte interimar. In final parlamentarii USL au aplaudat energic suspendarea în timp ce pedelistii se gandea deja la campanie pentru referenduum.

Sursa: gandul.info
Comentarii
  • Nu am gasit nicio greseala gramaticala. Banuiesc la ce te referi dar te asigur ca te inseli ! Pe viitor iti recomand sa-ti iei tratamentul inainte sa faci pe ” desteptul”

  • „Traian Basescu si-a consulta notitele. … în timp ce pedelistii se gandea deja la campanie pentru referenduum.”
    Si ne mira promovabilitatea la BAC !!!

  • @Expertul In ce esti expert bai analfabetule?Sau poate „botanist”?Se spune isi consulta notitele si nu „si-a consulta notitele”,pedelistii se gandeau,referendum.

Adauga un comentariu