National

Ce i-a cerut Victor Ponta sefului STS

Publicat: 25 iul. 2012
1
Premierul Victor Ponta i-a cerut, astazi, directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, sa se asigure ca institutia pe care o conduce nu are vreo „conotatie politica„, seful Guvernului precizand ca face aceasta remarca „in mod special” si tinand cont de evenimentele recente, informeaza agentia de stiri Mediafax.
„Fac inca o data un apel la toate institutiile si domnul director Opris de la STS, in mod special, tinand cont de evenimentele din ultima perioada, va rog sa asigurati in totalitate faptul ca nicio institutie a statului nu are niciun fel de conotatie politica. Eu cred in chestia asta, dar dumneavoastra sunteti cel responsabil ca sa dovediti lucrul asta, ca toate institutiile statului nu sunt interesate de cine este la conducerea politica intr-un moment sau altul”, i-a spus premierul sefului STS, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii.
Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, ca a propus in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii eliberarea din functie a directorului STS, Marcel Opris, insa consilierul prezidential Iulian Fota s-a opus, o hotarare neputand fi luata in conditiile in care deciziile Consiliului se iau prin consens.
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat insa ca miza schimbarii sefului STS, Marcel Opris, ar fi legata de fraudarea referendumului din 29 iulie, prin faptul ca prin STS se transmit datele la Biroul Electoral Central.Adauga un comentariu