Magazin

Ce conditii dure i-a pus Adriana Iliescu fiicei ei “Testamentul” lasat Elizei “Nu ai voie sa…!”

Publicat: 05 dec. 2015
1

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, are idei preconcepute si este foarte stricta atunci cand vine vorba despre educatia fiicei sale.

In 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetita, la varsta de 62 de ani, dupa o inseminare artificala. Ea a nascut in conditii optime, iar Eliza a primit nota zece la nastere.

Gestul profesoarei de a deveni mama la o varsta atat de inaintata a fost indelung criticat de o tara intreaga. Au trecut zece ani de atunci, iar cele doua – mama si fiica – au o relatie extraordinara si au grija una de cealalta.
  
Are idei stricte

Eliza are note excelente la scoala si adora sa citeasca. Constienta ca ar putea muri oricand, Adriana Iliescu si-a invatat deja fiica sa aiba singura grija de ea.

Potrivit varstei sale, femeia, de meserie profesor universitar, este foarte stricta si are idei preconcepute atunci cand vine vorba de educatia si viitorul fiicei sale. Drama din clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 60 de persoane, au facut-o pe „doamna profesoara” sa fie si mai stricta.

Stie deja cum va arata viitorul fiicei sale!

Ajunsa deja la varsta de 11 ani, Eliza paseste cu pasi repezi spre adolescenta. Mama ei are de gand sa mai traiasca mult timp de acum incolo si sa ii vegheze pasii:

”Nu imi voi lasa fiica in club, nu are ce sa caute, nu e de nasul ei. Acolo iti poate pune cineva ceva in bautura, este un loc al pierzaniei, al dezmatului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate.

Un copil nu are nevoie de telefon, de calculator

Dupa ce va deveni majora va putea avea un prieten, insa, daca am sa mai fiu atunci, va trebui sa il cunosc si sa imi dau acordul. Asa am fost crescuta eu si asa vreau sa traiasca si ea. De aceea nici nu o invat cu telefon, cu calculator.

Un copil trebuie sa creasca printre carti, nu printre jocuri violente, care nu iti dezvolta cu nimic inteligenta, personalitatea. Poftim, iata ce s-a intamplat in clubul Colectiv. Ce cauta acolo un copil de clasa a noua, la ora 23, cand ar trebui sa fie acasa, in pijamale, citind cateva pagini inainte de culcare?”, a declarat cea mai batrana mama din Romania, pentru CANCAN.ro.
Comentarii
 • Asa gresesc unii parinti: tin copiii la distanta de ceea ce e normal in societatea de astazi, iar cand acestia vor gasi o portita de scapare ori vor fi lasati sa se des***ce singuri, vor cadea in cealalta extrema …

 • IMI PARE RAU DE ACEST SUFLETEL IMBATRANIT ,ACEASTA FETITA NU A AVUT PARTE DE PARINTI TINERI SA SE BUCURE SA SE JOACE CU EI SA MEARGA IN CONCEDII ,ORI ACEASTA FETITA NU A VAZUT DECAT O BABUTA PE LAMGA EA CARE TOT O IMPINGE CU NASUL IN CARTE …UN BIET COPIL CARE MERITA O ALTA SOARTA

 • IMI PARE RAU DE ACEST SUFLETEL IMBATRANIT ,ACEASTA FETITA NU A AVUT PARTE DE PARINTI TINERI SA SE BUCURE SA SE JOACE CU EI SA MEARGA IN CONCEDII ,ORI ACEASTA FETITA NU A VAZUT DECAT O BABUTA PE LAMGA EA CARE TOT O IMPINGE CU NASUL IN CARTE …UN BIET COPIL CARE MERITA O ALTA SOARTA

  • NU-MI PLACE CUM SE VORBESTE DESPRE ACEASTA DOAMNA PROFESOARA :
   , ,
   LA URMA URMEI ESTE COPILUL EI, SI FIECARE ISI EDUCA COPILUL DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI.
   ACEASTA FETITA A PRIMIT O EDUCATIE ALEASA , ARE NOTE EXCELENTE SI ARE DEJA UN VIITOR ASIGURAT IN ORICE SOCIETATE ; DESIGUR CA II LIPSESTE TATA,…PRIMUL IUBIT AL FETELOR ESTE TATAL LOR ,…
   JOACA ARE MAI PUTINA IMPORTANTA DACA EA ESTE OBISNUITA SA CITEASCA, SA ASCULTE MUZICA,…

Adauga un comentariu