International

Ce cadouri a luat Michelle Obama pentru Printul George si Printesa Charlotte

Publicat: 18 iun. 2015
1
Michelle Obama se afla intr-un turneu prin Europa, in cadrul caruia va promova campania de educare a fetelor din intreaga lume. In scurta vizita la Londra, Prima Doamna a Statelor Unite a facut si o vizita pe la Palatul Kensington, resedinta ducilor de Cambridge. Michelle Obama nu a venit cu mana goala in Londra. Sotia presedintelui american a adus daruri pentru Printul George si Printesa Charlotte. Prima Micul print, care luna viitoare implineste doi ani, a primit un carucior rosu din lemn, in timp mezina familiei s-a ales cu o paturica si un balansoar.
Sotia presedintelui american promoveaza zilele acestea, in Europa, campania ei de educare a fetelor din intreaga lume. Despre aceasta campanie a discutat, la Londra, atat cu printul Harry, cat si cu premierul britanic si sotia acestuia. Totodata, Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a vizitat o scoala din Londra, marti, la inceputul unui turneu european si a anuntat planuri pentru programe in valoare de 200 de milioane de dolari (177 de milioane de euro) pentru promovarea educatiei fetelor in intreaga lume.
„Sunt aici pentru ca fete ca voi ma impresioneaza si ma inspira”, le-a spus Obama elevelor de la Scoala Mulberry pentru Fete din estul Londrei inaintea unei vizite la Downing Street, unde a baut ceai impreuna cu premierul David Cameron si sotia sa, Samantha. Prima Doamna a dezvaluit planurile celor doua tari de a le oferi educatie adolescentelor, cu accent pe „tarile fragile”.Adauga un comentariu