Magazin

Ce anunt a pus aceasta prostituata de 25 de ani. Cand o vad, clienti isi fac cruce – FOTO

Publicat: 21 oct. 2016
1
Dupa mama si fiica ori gemene, o noua „moda” a aparut pe piata prostitutiei de la noi: sexul platit cu o gravida

O tanara care urmeaza sa nasca isi promoveaza oferta pe internet, ea avand postate mai multe anunturi. „Bruneta graviduta, 25 de ani, ofer masaj de relaxare domnilor generosiDrumul Taberei„, scrie in anunt. Detaliile picante le da insa la telefon. Fata ofera sex pentru 150 de lei pe ora si confirma ca este gravida.

„Aici n-am cum sa mint, se vede burta. Degeaba spun ca sunt, iar cand vine clientul observa ca mint si pleaca. Chiar sunt gravida”, spune tanara.
Vezi si: Cum arata viata unei prostituate care lucreaza intr-un bordel legal – FOTO
Mama si fiica pentru 200 lei

Insa acesta nu este singurul anunt mai deosebit. Doua bucurestence care sustin ca sunt mama si fiica isi ofera serviciile amatorilor de senzatii tari pentru 200 de lei pe ora.

Oferta in acest domeniu este mai mare decat cererea, iar pe internet exista o multime de anunturi prin care practicantele celei mai vechi meserii din lume isi ofera serviciile. “MAMA si fiica, finute si dragute te asteptam sa te relaxezi in compania noastra cu un masaj de relaxare la patru maini cu uleiuri si creme speciale. Respectul si bunul simt ne caracterizeaza. P-ta Muncii”, scrie in anunt. 
Adauga un comentariu